Velkommen til Frøy Kids

April 2024

Frøy Kids er sykkeltrening for barn i alderen 7-12 år. Vår visjon er å gi barna en arena hvor de kan oppleve mestring og glede ved å være i fysisk aktivitet. Vi ønsker å skape sykkelglede, sykkelferdigheter, tilhørighet og nye vennskap. Vi mener fellestreninger i trafikken bør vente til man blir ungdom, slik at våre treninger foregår primært på stier i marka med utgangspunkt fra P-plassen på Haraløkka.

Vi er delt opp i to hovedgrupper: 7-9 år og 10-12 år. Innad i disse gruppene deler vi opp i undergrupper basert på alder. På trening deles disse gruppene opp i enda mindre grupper. Dette gjør vi for at alle skal få utfordringer på sitt nivå og dermed mestringsfølelse og sykkelglede. En slik deling gjør også at det blir mer flyt på treningene og dermed mindre venting.

Barna må kunne sykle, håndtere bremser/gir og kunne sykle opp/ned mindre bakker for å begynne på sykkeltreningen. Barna må være så store at de passer på sykkel med 20″ hjul og gir.

Treningstider

Frøy Kids 7 – 9 år
Mandag 18.00 – 19.30
(vår/sommer/høst)

Frøy Kids 10 – 12 år
Mandag 18.00 – 19.30
Torsdag 18.00 – 19.30
(vår/sommer/høst)


Forespørsel om å bli medlem

Vil du bli medlem i Frøy Kids?

Våre treninger er svært populære og vi har dessverre vært nødt til å innføre forhåndspåmelding/venteliste til de begrensede antall plassene.

Ny forespørsel

Vi gjør oppta i april og august. Du vil da motta informasjon via e-post.
Som medlem i Frøy Kids må man betale både medlemskap og treningsavgift. Se priser på bli medlem sidene våre.


Kontakt

Har du spørsmål
Kontakt oss her


Julehilsen fra IF Frøy 2023

Klubbmesterskapene er blant de rittene som samler alle medlemmer i IF Frøy. Her fra landeveismesterskapet…