Velkommen til Frøy Kids

24. Mai 2020

Frøy Kids er sykkeltrening for barn i alderen 7-12 år. Vår visjon er å gi barna en arena hvor de kan oppleve mestring og glede ved å være i fysisk aktivitet. Vi ønsker å skape sykkelglede, sykkelferdigheter, tilhørighet og nye vennskap. Vi mener fellestreninger i trafikken bør vente til man blir ungdom, slik at våre treninger foregår primært på stier i marka med utgangspunkt fra P-plassen på Haraløkka.

Vi er delt opp i to hovedgrupper: 7-9 år og 10-12 år. Innad i disse gruppene deler vi opp i undergrupper basert på alder. På trening deles disse gruppene opp i enda mindre grupper. Dette gjør vi for at alle skal få utfordringer på sitt nivå og dermed mestringsfølelse og sykkelglede. En slik deling gjør også at det blir mer flyt på treningene og dermed mindre venting.

Barna må kunne sykle, håndtere bremser/gir og kunne sykle opp/ned mindre bakker for å begynne på sykkeltreningen. Barna må være så store at de passer på sykkel med 20″ hjul og gir.


Forespørsel om å bli medlem

Vil du bli medlem i Frøy Kids?

Våre treninger er svært populære og vi har dessverre vært nødt til å innføre forhåndspåmelding/venteliste til de begrensede antall plassene.
Dersom du har et barn som ønsker å begynne på våre treninger må du kontakte Frøy Kids på mail for å sjekke om det er ledig plass.
Du vil da får videre informasjon om påmelding eller venteliste.
Som medlem i Frøy Kids må man betale både medlemskap og treningsavgift. Se priser på bli medlem sidene våre.


Kontakt

Har du spørsmål
Kontakt oss her


Smittetilfelle i Frøy Kids

Det ble onsdag 21. april oppdaget to tilfeller av koronasmitte blant deltakere i Frøy Kids….

Oppstart av Frøy kids 7-9

Informasjon til foreldre og foresatte angående oppstart av Frøy kids 7-9 Da er det endelig…