| |

Haukuka-konkurranse på Instagram

Tidligere i år opprettet vi en ny Instagram-bruker med brukernavnet if.froy. Her postes det bilder av de ulike aktivitetene i klubben, på tvers av alle grener. Plattformen brukes til å spre informasjon om kommende arrangementer som klubben deltar på, og å vise klubbmedlemmenes aktiviteter og treningshverdag.

Vi oppfordrer medlemmer til å tagge brukeren i deres opplevelser på sykkelen, slik at vi både kan motivere og inspirere hverandre og andre til å komme seg på sykkelen. Gå gjerne inn på Instagram, søk opp if.froy i søkefeltet og følg brukeren.

I anledning Haukuka kjører vi i gang en konkurranse knyttet opp mot Instagram-brukeren vår. Det er mange som har planlagt å ta turen inn til Haukåsen for å sykle den seige, men morsomme grusveien opp til “kula”.

Derfor ønsker vi å ha en konkurranse hvor det medlemmet som tar det kuleste bildet i Haukåsen, poster det på Instagram og tagger if.froy vinner et gavekort på Sørensen Sykler.

Bildet må legges ut som et innlegg, slik at vi har muligheten til å se det igjen ved vurdering av vinneren, og dersom det er flere med på bildet må det være greit for alle at det postes på Instagram. Utover det legger vi få føringer, men i ønsker selvfølgelig å se bilder som viser sykkelglede.

Vi ønsker alle en god uke og masse lykke til – så håper jeg vi ses i Haukåsen!

Publisert: 12.06.2023

Skrevet av: Henriette Götz