| |

Trenerkurs arrangeres i april

Nå kan de mange som trener aktive i IF Frøy få påfyll av kompetanse.

I april blir det mulighet til å ta både trener 1-kurs og hjelpetrenerkurs i regi av klubben. Alle kursene er gratis for deltakerne.

Trener 1 kurs
Vi gjennomfører Trener 1 kurs med instruktør fra Norges Cykleforbund, Henriette E.-Jansen, lørdag 20. og søndag 21. lør

Dette er praksishelg/aktivitetslederkurs på 16timer.

I forkant av denne helgen deltagerne gjennomføre teori / e-læring. Disse kursene finner dere her, De trenges ikke å bookes: .

Kursene som skal tas under TRENERLØYPA på e-læring er: Trenerrollen 4 t / Barneidrettens verdigrunnlag 2 t / Idrett uten skader 2 t  / Idrett for funksjonshemmede 2 t / Aldersrelatert trening 1 3 t.

Deltagerne ha praksis i klubben (45 timer), det er treninger/samling /osv. Deltakerne får bekreftelse på dette fra klubben – så utsteder NCF kursbevis.

Dette kurset passer for trenere for Frøy Kids fra10-12 år og oppover, samt hovedtrenere i alle grupper. Vi anbefaler at trenere for ungdom 13-14 og 15-16 tar dette kurset.

Hjelpetrenerkurs
Dette er kurs over 4 timer med praksis en kveld på Haraløkka. God innføring og mange gode tips/øvelser, som du kan ta med seg inn i trenerarbeidet.

Vi har booket to datoer, onsdag 17. april og onsdag 24. april .Er det ikke mange nok deltakere til å fylle begge kveldene, slår vi kursene sammen

Hjelpetrenerkurset er fint som en innføring for alle trenere og andre som vil skaffe seg kompetanse, ikke minst nye trenere/ledere for Frøy Kids.

Vi håper mange melder seg på disse kursene!

Påmelding skjer vi Rubic ved å klikke her.

Påmeldingsfrist, er tirsdag 2. april (første dag etter påske).

Ved spørsmål send e-post til Petter Tiltnes.