| |

Stor takk til trenere og ledere i Kids

Frøys yngste har det morsomt på treninger takker være alle trenerne. Her er de på samling i Trysil tidligere i høst.

Sykkelsesongen er straks over for IF Frøys yngste medlemmer. De neste 40 trenerne som har stilt opp hver mandag og torsdag fortjener stor takk.

Petter Tiltnes er leder for terrenggruppen i IF Frøy

– Det forteller også mange meldinger fra fornøyde foreldre som er imponert over innsatsen trenerne gjør. I tillegg fortjener også ledere som gjør administrasjonsoppgaver som organisering og påmelding  heder, sier leder for terreng Petter Tiltnes på vegne av hele styret.

Vi gjengir meldingen fra en av foreldrene:

Vår gutt har vært med i 4 år nå, og vi er utrolig imponert over hele Frøy – med trenerne som de naturlige, fremskutte stjernene. Hva dere gjør for ungene er uvurderlig. Frøy Kids har virkelig satt idrettsglede og mestring på agendaen – og mindre fokus på tids- og utstyrsjag. Nå som det blir ungdom håper i det fortsatt vil finnes arena i IF Frøy for sykkelglede og utfordringer «på tur i skogen”.

Det håpet ønsker klubben å oppfylle også fremover. Det betyr at vi er avhengig av bidrar fra nye foreldre som trenere og ledere. Før 2024-sesongen mangler disse rollene i Frøy Kids:

  • Koordinator KIDS 7-9
  • Ritt-påmelder KIDS 7-9
  • Ritt-påmelder KIDS 10-12
  • E-post / listeansvarlig for KIDS (7-12)

Ingen av disse oppgavene er veldig store og vi har gode rutiner i KIDS, så det er lett å overta vervene.

Vi ber om at de som ønsker at KIDS fortsatt skal være en super plass for barna, kan hjelpe litt til med noe av organiseringen.
– Det hadde vært supert og fått disse rollen avklart nå, så blir det lettere når vi starter planlegging i forkant av 2024 sesongen. ‘

Vi har fått på plass koordinator for KIDS 10-12 alt, så den rollen er i boks.

Petter Tiltnes har vært koordinator for KIDS 7-9 (i 2023), men det blir for mye for meg med denne jobben +i tillegg til styreverv og de andre terreng gruppene.

– Jeg skal fortsatt være med KIDS (Oscar er i KIDS 7-9 / Victor er i KIDS 10-12 + Mirella i ungdomsgruppen), presiserer han

Før neste sesong har klubben bestilt trener 1-kurs og hjelpertrenerkurs. Det vil bidra til en god start for de som blir med i Kids-teamet neste år.

Frøy KIDS er foreldredrevet på dugnad – vi skaper miljø, mestring og treningsglede!