Terreng Elite

18. April 2021

Frøy Elite Terreng jr/sr består for 2020 av ryttere som går på Wang Toppidrett, NTG og utøvere som ønsker å satse på øverste nivå i klubb. Det er for sesongen åtte juniorer (3 jenter og 5 gutter) og 4 seniorer (3 kvinner og 1 herre)

Det er med glede og nå se at det arbeide som er lagt ned i klubben i flere år nå bærer frukter og at vi nå kan stille en stor gruppe med ryttere som har gått gradene oppover i IF Frøy. Det er et mål at vi skal kunne legge til rette for at utøvere kan fortsette å satse på sykling i klubb, også etter at de tar steget inn i senior-klassene. Det er også gledelig at vi har med en så stor andel jenter/kvinner. Det viser at klubben har gjort mye riktig det siste tiåret. Vi skal med stolthet vise frem klubben på alle ritt vi stiller opp i.

Det blir NC Rundbane og NM som er hovedmålene for 2020, i tillegg blir det muligens også noen ritt i Skandinavia.

Vi gleder oss til å ta tak på en ny og spennende sesong. Vi vil presentere ryttere og samarbeidspartnere på FB/nettsted fortløpende frem mot sesongstart.

NY SAMARBEIDSPARTNER

Frøy Terreng Elite har nå inngått en samarbeidsavtale med Fuel Of Norway om leveranse av energiprodukter for 2020-sesongen.

Vi vet alle hvor viktig det er å fylle på med energi både under trening og på ritt. Derfor er godt å få med Fuel of Norway på laget. De leverer produkter av høy kvalitet, utviklet i Norge. Som en ren klubb er dette en fordel, da Fuel of Norway sørger enhver tid for at ikke noe av innholdet står på noen dopinglister. Produktene er laget av naturlige ingredienser. Med FoN på laget skal vi sørge for at våre utøvere alltid har energi på tanken.

Relatert innhold