Ungdomsgruppa terreng

Ungdomsgruppa i Frøy gir tilbud til barn fra 13 år og opp til og med juniornivå. Vi tar sikte på å kunne gi et tilbud til alle som finner glede i å ta med seg sykkelen ut i terrenget. Det er muligheter for barn med ferdigheter fra helt nybegynner opp til de som satser på rittsykling.

Gruppen deles opp i hovedsak etter ferdighet for at de som er med skal føle seg trygge innenfor de grensene de setter til seg selv. For de som satser på å gjøre det bra i ritt, går det ordentlig fort og terrenget som vi bruker er krevende. For de som har mindre erfaring legger vi opp til mestring i et noe snillere terreng.

Hovedfokus i alle ferdighetsgrupper er at vi skal bruke naturen vi omgir oss med, at vi skal ha sosiale og gøyale treninger, i tillegg til at alle skal føle at de stadig forbedrer sitt nivå og føler mestring på sykkel.

Alle gruppene har trening
  • Mandag 18:00 – 20:00
  • Onsdag 18:00 – 20:00
  • Torsdag 18:00 – 20:00

Alle treningene har start på Haraløkka parkeringsplass.

Vi anbefaler alle ungdommene å prøve seg på Kalas cup (kalascup.no) Denne arrangeres av de forskjellige klubbene i Oslo og omegn. Rittene er blitt veldig populære, hvor barna får prøvd seg i rask sykling i terreng rundbane. Lengde og vanskelighetsgrad er avhengig av alder.

Vi starter opp vårsesongen for nye syklister onsdag 19. april på Haraløkka kl 18:00

Er du helt ny inn i gruppa kan du gjerne komme 15 min før, og ta gjerne kontakt med Arild Busengdal (tlf: 905 60 294) i forkant.

Vi ber ellers alle ungdom og foreldre om å melde seg inn i gruppa  “Frøy Ungdom 13-16 år – infogruppe” på Facebook. Om det skulle være noen ”i siste liten” forandringer i treningstid og oppmøtested vil dette også bli lagt ut her.

Vi ønsker alle interesserte hjertelig velkommen inn i Ungdomsgruppa i Frøy!