IF Frøy

20. November 2012

IF Frøy ble stiftet 1.10.1928 og er blant landets største sykkelklubber. Vi har base i Oslo og lange tradisjoner innen sykkelsporten både for mosjonister og for aktive på høyeste nivå.

Vi har aktiviteter både på landevei og i terrenget med organisert trening året rundt, inkludert trening på spinningsykler i vinterhalvåret.

Det er delt opp i flere grupper – landevei, terreng, sykkelkross og e-sport. Under landevei og terreng har vi flere undergrupper, f.eks. ungdoms-, elite-, tandem- og mastersgruppe. Hver av gruppene har egen gruppeleder (Les mer om gruppene) som styrer den enkelte gruppes aktiviteter. Under Treninger vises oversikten over treningstider og oppmøtested.

Har du spørsmål vedrørende trening og aktiviteter kan den enkelte gruppeleder kontaktes – klikk deg inn på Kontaktpersoner

Vi vil spesielt nevne ungdomsgruppen som er svært aktiv. Denne gruppen har sine treninger på Skullerud. Her er det sykkelaktiviteter i trafikksikre omgivelser med dyktige ledere og frivillige foreldre som gjør en stor innsats for de yngre.

Ønsker du å melde deg inn i klubben, kan dette gjøres enkelt under Bli medlem.

Se også informasjon under ” Lyst til å prøve?“.

Med vennlig hilsen

Styret