Gruppe 4

Gruppe 4 er gruppa for deg som vil satse litt på landeveien, ha det gøy på sykkelen og prøve deg på turritt. Du skal på våre treninger praktisere de grunnleggende ferdigheter som kreves for at du skal bli en god og trygg syklist når vi kjører sammen som en gruppe.

Vårt mål er at du skal føle deg trygg på sykkelen, og føle at du blir tatt vare på. Du vil være med likesinnede og positive syklister i et inkluderende miljø som har det gøy når vi sykler sammen og vi forventer at du også bidrar til dette. Får du for eksempel punktering/skade på treninger vil gruppen vente på deg til slangen er byttet eller til du har fått ringt etter hjelp/henting.

Treningsmessig kan vi tilby deg 3 fellestreninger i uken, med en forholdsvis rolig langtur på søndagene. Noen bruker gruppe 4 for å legge et godt grunnlag før de går videre til de raskere gruppene, mens andre får utfordringer nok i gruppe 4 som den er. Andre vil bytte litt frem og tilbake i løpet av sesongen avhengig av form og humør.

Vi har også våre satsningsritt i løpet av sesongen, hvor ritt som Enebakk rundt og spesielt Styrkeprøvene vil være det store målet. På disse rittene vil vi organisere grupper og målet er å få flest mulig samlet til mål. Vi venter på hverandre ved uhell. Vi skal kunne klappe hverandre på ryggen når vi går i mål og være enige om at vi har hatt en fin tur.
Snitthastigheten vår i ritt er ca. 31 km/t. I Enebakk rundt vil vi ha en sluttid mellom 2:30 og 2:45 avhengig av værforholdene. I Lillehammer- Oslo vil sluttiden være mellom 5:50 og 6:10.

Hovedkontakt

Kristin Henriksen
E-post: kristin.henriksen@nmas.no
Tlf. 9223 5540

Relatert innhold