|

Tour of Norway for Kids kommer til Skullerud

Også de aller minste kan delta i sykkelrittet Tour of Norway for Kids på Skullerud. Bildet er fra arrangementet på Sjusjøen i fjor.

Mandag 3 juni er det klart for sykkelfest for de aller minste. Da kommer Tour of Norway for Kids til Skullerud.

Tour of Norway for Kids er et sykkelritt for barn fra null til 12 år. Her er det mulig å stille med trehjulssykler, hjul med støttehjul og vanlige sykler. Løypa går på grusveien på Skullerud, er nesten helt flat og har en lengde på ca 600 meter. Eneste krav til deltakerne er at de bruker hjelm.

– Tour of Norway for Kids er alltid en sykkelfest. Vi gleder oss til å være medarrangør. I tillegg til våre egne Frøy Kids, vil vi invitere jenter og gutter fra barnehager og skoler, sier Jørn Michalsen.

Det koster ingenting å delta, og alle som stiller får deltakertrøyer og andre premier.

– I fjor var Tour of Norway for Kids 53 steder rundt om i landet, men det er en stund siden vi sist var i Oslo. Det er ekstra krevende  å arrangere ritt i en storby. Vi er glade for at vi nå har fått med oss en erfaren arrangør som IF Frøy til å skape et ritt på helt bilfrie veier på Skullerud, sier Knut Andre Borch i Tour of Norway for Kids.

Alle som skal delta anbefales å melde seg på på forhånd. Informasjon om hvordan det skjer kommer senere. Påmeldingen starter antakelig rett over påske.

Tour of Norway for Kids blir en del av Oslo Terrengsykkeluke, som i tillegg består av Terrengsykkelrittet 1. juni, Skullerudrittet/Kalas Cup 5. juni og Oslo Terrengsykkelfestival med rundbane 8. juni og kortbane 9. juni. Med den siste tilveksten dekker uka alle typer terrengritt for alle aldre og alle nivåer.

3. juni er også Verdens sykkeldag. Det vil IF Frøy markere med et sykkelseminar på dagtid.

Les mer om Tour of Norway for Kids her.