Terreng senior

Terreng-gruppa i IF Frøy – et tilbud for deg som ønsker å trene i terrenget og på terrengsykkel.

Gruppa består av menn og kvinner som sykler

  • typiske turritt som f.eks. Birkebeinerrittet, Grenserittet
  • mer tekniske maratonritt som f.eks. Terrengsykkelrittet
  • tekniske terrengritt rundbane stor sett i Kalas Cup og Masters Cup
  • eller annen terrengsykling

Vi trener på teknisk kjøring i terrenget (stisykling), variert intervalltrening og langturer på grus. Gruppa har faste treningsdager på mandager og torsdager og møter normalt opp på parkeringsplassen ved Haraløkka kl 18, så lenge sykkelsesongen varer (april til september/oktober). Se ellers kalenderen nederst.

Mandager vil det være intervalløkter og torsdager blir det sykling i sti/terreng. Det planlegges også også ekstra økter både onsdager og i helger for de som vil henge på i en mer seriøs satsing mot Norgescup eller Masterscup.

Se forøvrig denne nyhetssaken på froy.no.


Gruppa passer for deg som har syklet en del alene, og som ønsker å bli med i et fellesskap. Målet vårt er å skape et godt treningsmiljø som kan inspirere, øke kunnskapen om trening og forhåpentligvis gjøre en til en enda bedre syklist.

Masters Cup-gruppa vil ha enkelte samlinger for å få gjennomkjøringer av viktige løypetraseer, kjøre spesifikk teknikktrening samt spisse formen inn mot viktige ritt og mesterskap. Alle samlinger annonseres på både froy.no og via facebook-gruppen ”Frøy terrengsykling”.

Vi håper at vi sees på trening, så ta med sykkel, hjelm, ekstra slange og litt å drikke. Er du ikke medlem i Frøy er det anledning til å bli med på et par treninger for å se om dette passer for deg før du eventuelt melder deg inn.

Treninger, ritt og møter