Medlemsfordeler

Våre fordeler som medlem i IF Frøy

Viktig i forbindelse med reise

SAS-avtalen sportsreiser. Gratis frakt av sykkelkoffert ved å oppgi kode: NOCYCNO. Les mer om avtalen her

Thon Hotels medlemspriser ved å oppgi firmanavn Norges Cykleforbund og avtalenummer THC1425 på https://www.thonhotels.no/firmaavtale/Les mer om avtalen her

Flügger Andelen

Klubben har inngått en medlemsfordel med Flügger Farge. Alle medlemmer får 20% rabatt ved å oppgi rabattkode: FA899129

I tillegg støtter du klubben ved at Flügger gir ytterligere 5% tilbake til IF Frøy.

Sykkelrelatert

Sørensen Sykler/Sørensen Sport
Sørensen Sykler tilbyr medlemmer av Frøy inntil 15% på sykler og ustyr inkl slitedeler. Vi har også en populær løsning der vi alltid har en prioritet for Frøy medlemmer på verkstedet i sesong. Dette gjelder i Ski, Kolbotn eller Oslo.

Andre gode avtaler

– 20% rabatt hos SFIT Helse Sykkeltilpasning

Kiropraktor

Kiroprator Rolald Eide tilbyr 20% rabatt til Frøy medlemmer.

Undersøkelse/ utredning av plager, hjelp etter skader. Skånsom effektiv behandling. Mulighet for henvisning til spesialist dersom dette skulle være nødvendig. Råd om kosthold, fornuftig trening utover sykkel dersom man har plager som kreves spesifikt treningsprogram. Ikke alle, men mange vil nok oppleve at behandling/ råd vil være prestasjonsfremmende. Undersøkelse om kropp fungerer som den skal. Dette vil også være en fordel for de som får sykkeltilpassing. Roald Eide har tilleggsutdannelse innen idrettskiropraktikk. FICS Federasjon International Sport. Norsk underavdeling KIRO og sykler i IF Frøy.

Adresse: Arbins gt. 11, 0253 Oslo

Naprapat

Naprapat Skullerud Sportsenter er en Naprapatklinikk stasjonert inne på Skullerud Sportsenter. Marianne Harnes styrer klinikken og jobber med mennesker i alle aldre, alle type vondter og mange ulike forutsetninger. Målet hennes er at alle som kommer til henne skal få en kropp som fungerer og presterer optimalt.

Det gis 30% rabatt til Frøymedlemmer. Lurer du på om naprapaten kan hjelpe deg send mail til naprapatskullerud@gmail.com .Ring 23031150 eller 45058133 for booking.

Alba Catering

Alba Catering tilbyr medlemmer av IF Frøy 10% rabatt på alle sine menyer i 2020. Merk bestillingen med #frøy2020.