|

Vinneren av Instagram-konkurransen er kåret!

Denne gjengen rakk flere turer opp til Haukåsen allerede på mandagen.

Mellom mandag 12. juni klokken 06:00 og søndag 18. juni klokken 21:00 var det 138 Frøy-syklister som tok turen opp til “kula” på toppen av Haukåsen. Både kids-grupper, terrengsyklister, landeveissyklister, endurosyklister og tandemsyklister prydet den rett over to kilometer lange grusbakken med klubbens farger, og bidro til at det i løpet av uken ble syklet mer enn 900 turer og 126.000 høydemeter opp Haukåsen.

Mer om resultatene fra HaukUka kan du lese her: https://froy.no/126-00-hoydemeter-opp-og-sol-pa-vei-ned/

Det flotte, sosiale eventet HaukUka ble også delt på sosiale medier. I forkant av HaukUka annonserte vi at det venter en premie til det beste bildet som blir tatt opp bakken i løpet av uken. Det plinget inn varsler på Instagram når medlemmer hadde tagget klubbens bruker, og alle bidragene var veldig fine. Vi syntes likevel at det var ett bilde som skilte seg ut. Bildet vister to fornøyde, gøyale gutter på toppen av Haukåsen ikledd vår fine klubbdrakt. De to står foran “kula” og har løftet bakhjulet opp i luften. Det er ingen tvil om at disse gutta syntes det er gøy å sykle – noe vi også mener kommer godt frem i det morsomme bildet. Bildet viser kameratskap, sykkelglede og er et kreativt bilde som derfor kåres til vinneren av årets Instagram-konkurranse i HaukUka. Vinnerens brukernavn er ulfhakon, og vi gratulerer derfor Ulf-Håkon Jordin som vinner av et gavekort på Sørensen Sykler! Premien blir utdelt under årets klubbmesterskap på terreng.

Klubbens Instagram-bruker heter if.froy, og hvis du ikke allerede følger den anbefaler vi at du går inn i appen, søker opp if.froy i søkefeltet og trykker på “følg”. Ved at medlemmer tagger if.froy i sine innlegg og historier på Instagram får man et innblikk i klubbens mange aktiviteter, og kan forhåpentligvis bidra til både inspirasjon og motivasjon for flere. Det er allerede mange som deler bilder fra sine landeveisturer en solfylt søndags formiddag og bilder fra tekniske stiturer i Østmarka.

Etter mange positive tilbakemeldinger på konkurransen knyttet til HaukUka, og for å skape enda mer aktivitet på brukeren, kjører vi igang enda en bilde-konkurranse på Instagram. Konkurransen varer fra i dag og til november, hvor det fineste, kuleste, morsomste bildet som viser sykkelsporten og klubbens verdier fra dens beste side vinner en flott premie. Denne gangen ønsker vi å dele det opp litt mer, så vi kårer én vinner blant alle bidrag som er opp til 16 år, og én vinner blant alle som er 17 år og oppover. Vinnerne av konkurransen blir kåret på klubbkvelden, som er i midten av november.

Masse lykke til – vi gleder oss til å se bilder fra sykkelturene deres!

Publisert: 29.06.2023

Skrevet av: Henriette Götz