|

Jan og jentene sikret NM-medaljer

Gull-Jan foran KIF Frøys medalje-jenter i Master-NM. Fra venstre Ingvild Myrvang, Elisabeth Madsen Eriksson og Marion Nilsen.

Jan Bodin sørget for to NM-gull, mens fire jenter fulgte opp med flere medaljer under helgens norske sykkelmesterskap. Og i tillegg ordnet Gunnar Fjellberg bronse i tempo.

Oda LaForce sikret seg NM-bronse i U23 i fellesstart landevei.

La oss starte med Oda LaForce, terrengjenta som gjort det skarpt også på landeveien. Søndag var hun med i fellesstart i Sandnes, som var mesterskap både for elite og for U23. Oda kjørte knallbad, og spurtet inn til bronsemedalje i U23. Vinneren og sølvmedaljevinneren i klassen kom i mål på samme tid

I Hurdal var det NM  i Masters samme helg, med meget god deltakelse fra IF Frøy. Her sikret Jan Bodin seg gull både i fellesstart og tempo, i klassen 65-69 år. Denne klassen har mange gode ryttere som Jan har kjempet mot utallige ganger. Men som så ofte før var han for sterk for konkurrentene.

I kvinneklassene ble det to sølv og en bronse i begge disipliner. Wenche Madsen Eriksson ble nummer to i K 60-64, med Marion Nilsen rett bak. Ingvild Myrvang tok andreplassen i K 50-54.

Gunnar Fjellberg er en veteran inne sykkelsporten, men fersk i IF Frøy. i sitt første ritt for klubben ble det bronse i 75-79 år, En flott prestasjon.

Deltakelsen var god i NM; og det var hard konkurranse. IF frøyerne stod for mange gode  plasseringer i tøffe klasser. Det er fint at klubben nå igjen stiller sterkt i Masters landevei – og vi håper på ytterligere rekruttering.

Neste store utfordring for Mastersrytterne er Nordisk mesterskap, som IF Frøy arrangerer 29. og 30 juli i Ullensaker – ikke langt fra der NM gikk.