|

Henriette erstatter Henriette i styret

Henriette Elvrum Handal (til venstre fikk klubbens fortjenstemerke med halv krans etter en flott sportslig karriere og fem år i IF Frøy-styret. Hun ble erstattet i styret av Henriette Bakkeli Götz.

På et meget rolig årsmøte torsdag 23. mars i IF Frøy ble Henriette Bakkeli Götz valgt til nytt styremedlem og rekrutteringsansvarlig. Hun erstatter navnesøster Henriette Elvrum Handal.

Henriette Handal har sittet i styret i fem år, og ble hedret med klubbens fortjenstemerke med halv krans. Hun har også en god sportslig karriere med NM-gull og Norgescupseire i terrengsykling bak seg. Hun legger også ned en stor innsats som løypeansvarlig i Terrengsykkelrittet.

Når hun nå velger å gå ut av styret, erstattes hun av Henriette Götz. Også hun har bakgrunn som terrengsyklist. Hun har vært praktikant i Norges Cykleforbund og er arrangementsmedarbeider i forbundet.

– Jeg takker Henriette H. for mange års innsats, og gleder meg til å få Henriette G. inn i styret. Det er flott at unge medlemmer ønsker å bidra i klubbens drift, sier leder Morten Forland.

Leder Morten Forland med pokalen som ble tildelt Erik Kay.

Årsmøtet vedtok et ambisiøst budsjett som skal skape ytterligere aktivitet i klubben. Blant annet ble det satt av 100.000 kroner til tiltak med det formålet. Styret vil utarbeide retningslinjer for hvordan midlene vil ble tildelt

Årsmøtet var ellers helt udramatisk. Valgkomiteens innstilling ble enstemmig vedtatt. Det betyr blant annet at Morten Forland fortsetter som leder også i 2023.

IF Frøys pokal for å profilere klubben på en positiv måte fikk til Erik Kay, blant annet for hans jobb med Grandfondo-turene. Erik er dessverre alvorlig syk, og kunne ikke være tilstede på årsmøtet. Møtet applauderte tildelingen, og hilser til Erik med ønske om god bedring.

Referatet fra årsmøtet vil bli lagt ut på nettsiden så raskt det er klart.

Alle sakspapirene til årsmøtet kan leses her.