Vintertrening for ungdom og junior!

Mandag 10. november starter vintertreningen for ungdomsryttere, junior og elitegruppe terreng. Vi ønsker å fortsette med variert trening gjennom vinteren, og vil i år også gjennomføre en del av treningene utendørs så sant været tillater det!

Toppbilde: Tjukk og deilig

Vi anbefaler alle å skaffe seg piggdekk slik at man er rustet til ordentlig sykling utendørs selv etter at snøen har lagt seg. Husk at nye piggdekk bør rulles inn før de brukes på snø og is, så sitter piggene bedre (rulles inn = ca 5 mil på asfalt, uten brå hastighetsendringer, oppbremsinger etc.).

Onsdagene bruker vi til basistrening, med mye fokus på mage, rygg, kjernemuskulatur, og vi starter hver trening med utendørs oppvarming, så vi trenger joggesko for utendørsbruk, samt egne innesko til bruk i salen på Skullerud Sportssenter.

Torsdager blir wattbasert sykling, med såkalte sweet-spot økter. Vi starter første trening med å kjøre watt-tester på alle syklistene slik at vi vet hvilket nivå man skal kjøre på gjennom vinteren.

NB: Vi starter treningene presis, så vær ute i god tid.. Skal du skifte, henge fra deg skiftetøy etc på innendørstreningene, møt gjerne 10 min før oppsatt starttid!

folk-med-tynne-hjul
Folk med rare tynne hjul er også velkomneFoto © Lillian Dahl Johansson
Treningstider ungdom og junior

Mandag 19:00 – 20:30
Intervallbasert trening utendørs, oppmøte Haraløkka

Onsdag 17:30 – 19:00
Utendørs oppvarming løp, sirkeltrening – basis styrke innendørs, oppmøte SS

Torsdag 19:00 – 20:40
Innendørs sykkel, wattbasert treningsøkt – sweet spot økter, oppmøte SS

Påmelding

Alle som ønsker å delta på innetreningen må melde seg på, for at det skal bli lettere å holde oversikt over hvem som er med. Påmeldingen gjelder for hele sesongen – det er altså ingen påmelding til hver enkelt trening. Påmelding kan skje via lenken til høyre.

Også i år blir treningen sterkt subsidiert. Du betaler for hele sesongen, og kan da delta på samtlige treninger. Ungdom kan delta både på Hellerud og på Skullerud.

Pris
  • Utøvere født før 1. januar 1999: 1000,-
  • Utøvere født etter 1. januar 1999: 450,-
Betaling

Betaling skjer til bankkonto 1503.35.39190 før din første trening. Merk giroen med “Betaling innetrening” og navnene på alle du betaler for. Nye medlemmer kan prøve et par ganger før de betaler.

På Hellerud legges det før hver trening ut en liste som du skriver deg på. Du skriver navnet og et eget nummer som du får når egenandelen er betalt. Nummeret finner du på en liste som ligger ved – og er den samme for hele sesongen.

Vi ses i november!