Velkommen til UB Cup på Skullerudstua

IF Frøy ønsker de mange hundre deltakerne, funksjonærene og publikum velkommen til det første rittet i United Bakeries Cup 2013 på Skullerudstua onsdag 8. mai. Vi oppfordrer alle deltakerne til å møte tidlig opp.

Toppbilde: Første ritt i United Bakeries Cup 2013 avvikles på Skullerudstua onsdag 8. mai. Bildet er fra tilsvarende arrangement i 2011.
Foto © Sven Kristian Jørgensen

Nesten 600 deltakere har forhåndspåmeldt seg til ett eller flere av rittene i United Bakeries Cup. De fleste av disse skal hente sine startnummer for hele sesongen før start onsdag 8. mai. Det betyr at det blir hektisk før start.  IF Frøy oppfordrer alle til å møte opp i god tid, slik at alle får sine startnummer og ingen forsinkelser oppstår.

Sekretariatet er godt bemannet, men det kan likevel oppstå køer om mange kommer sent. Sekretariatet vil være åpent fra ca 16.30 (selv om det står 17.00 i programmet), og holder tili 1.etasje på Skullerudstua.

For å være så godt forberedt som mulig, hadde alle klubbene som arrangerer UB Cup opplæring og dugnad i startnummerpakking mandag kveld.

Klubbvise poser
For ryttere fra de store klubbene betyr det at startnumrene er gjort klare i klubbvise poser, og vil bli delt ut til en ansvarlig lagleder fra klubben. De som har fått sine startnummer, er de som både har betalt startkontingenten og har lisensen i orden, og som derfor ikke trenger å ordne dette i sekretariatet. At lisensen er i orden betyr at utøveren har betalt helårslisens pr 25. april, har NIFs barnelisens eller betalte engangslisens ved påmelding.

Klubbene dette gjelder er Asker, Bærum, Nittedal, Drøbak Frogn, Follo, Frøy, Lørenskog, Moss, Romeriksåsen, Rye, Soon og Svelvik. Du kan sjekke om ditt startnummer ligger i klubbposen ved å klikke på lenke til høyre.

Er du blant de 70 rytterne fra IF Frøy som er forhåndspåmeldt, kan du hente startnummeret ditt i Frøyteltet i arenaområdet fra 17.00.

Den sene våren har har gitt arrangøren enkelte problemer med hensyn til løypene. Det er likevel klart for ritt, selv om det kan bli aktuelt med improvisasjon, ikke minst i start- og målområdet. Samtidig oppfordrer vil syklistene til ikke å gå inn på Skullerudstua med gjørmete sko.