Se resultatene fra United Bakeries Cup her

Regnet kom klokken 16.52. Det var en time før starten av årets United Bakeries Cup. Og nedbøren fortsatte til langt på natt. Men ritt ble det. Resultatene ser du ved å klikke på lenken til høyre.

Toppbilde: Henrik Eckmann Farstadvoll var uheldig og stupte over sykkelen i den siste bakken, Tiåringen fra Frøy syklet likevel inn til andreplass i sin klasse.
Foto © Haakon Selje

Nesten 700 ryttere hadde forhåndspåmeldt seg til årets United Bakeries Cup, men det dårlige været gjorde at ikke alle var på startstreken på Skullerudstua onsdag 8. mai. Mellom 50 og 100 ryttre som meldte seg på rett før start gjorde at det likevel var folksomt på Skullerud denne onsdagkvelden.

Hadde regnet kommet fire timer senere, ville rittet gått i fantastisk sol. I stedet ble det et arrangement i sol og gjørme, men likevel med mange blide fjes. De yngste på seks slet for å komme seg over det tunge startfeltet, og heller ikke hos de aldre var tempoet veldig godt.

IF Frøy vil takke alle deltakerne for sporty innsats og godt humør på et regntung aften. Og vil lover sol  på vårt neste UB Cup-ritt, som går onsdag 14. august. Takk også til alle klubbens dugnadsjobbere som skapte et fint arrangement  for alle deltakerne.

Neste ritt i United Bakeries Cup går på Bjerkebanen onsdag 15. mai, med Hasle Løren som arrangør.

UBCUPliste
Åtteåringene som syklet United Bakeries Cup onsdag 8. mai hadde en flott opplevelsem, til tross for regn og tunge forholdt.
Foto © Haakon Selje