Tord best fra Frøy-Bianchi på Hadeland

Ingen av rytterne fra Frøy-Bianchi var med i teten under UCI-rittet Hadeland Grand Prix i dag. Tord Sundhagen var den som fikk best plassering.

Toppbilde: Hadeland Grand Prix og Ringerike Grand Prix er to enkeltstående ritt som arrangeres samme helg

Tord gjorde en god innsats, men kom akkurat for sent over den siste harde bakken til å bli med tetfeltet inn til mål. Tord gjorde et av sine beste, internasjonale ritt, og kan være godt fornøyd med innsatsen. Fredrik Strand Galta fra Øster Hus-Ridley vant rittet.

Selv om topplasseringene manglet, viste Frøy-Bianchi bedre takter enn i de siste rittene. Sigurd Nesset hadde en ganske god da, spesielt med tankte på at han kjørte hele rittet med ødelagt ramme. Heldigvis får han ny sykkel på plass til søndagens ritt.Frøy stilte med følgende lag: Tord Sundhagen, Lars Marthinsen, Eivind Ekeli, Elias Spikseth, Halvor Tandrevold, Jon Anders Grøndahl og Sigurd Nesset. For

Resultatene fra lørdagens ritt er ikke klare sent lørdag kveld, men via lenken til høyre kan de ses når de blir publisert.

Søndag 5. mai er det klart for Ringerike Grand Prix i samme område, og det bør være en fin anledning for frøyere på søndagstur til å se internasjonal sykkelsport. Ritter streames også direkte på Procyclings side fra klokken 15.00.