Velkommen til sykkelåret 2014

Sykkelåret 2014 er i gang, og for oss i IF Frøy er det all grunn til å tro at det blir spennende. Aktiviteten i klubben er stor på mange områder. Det er jeg veldig fornøyd med. Samtidig er det viktig at vi på viktige felter blir enda flinkere til å utvikle klubben.

Toppbilde: IF Frøy er en klubb med bred aktivitet og ryttere i alle aldre og i flere grener. Dette bildet tatt høsten 2013 illustrerer dette godt.
Foto © Haakon Selje

Jørn

Mange av dere har for lengst startet planleggingen av neste sesong. Vi har flere deltakere på innetreningene på SATS Hellerud enn noen gang, og ungdommen har fått sin egen trening på Skullerud sportssenter.

Bred aktivitet

Jeg er veldig glad for å være leder i en klubb med bred aktivitet på mange områder. Elitesatsingen vår på landevei, Frøy-Bianchi, har satt sammen et spennende mannskap for 2014. Rittplanen er omfattende. I 2014 vil det også bli mulighet til å se rytterne i vår egen region, for eksempel under NM på Eidsvold den siste uken av juni.

Satsingen på masteritt på landevei under navnet Frøy Comp ble en ubetinget suksess, med norske mestere, VM-medaljer, seier i lagkonkurransen i Mastercup og mange andre gode resultater. Denne satsingen fortsetter i 2014. At terrengrytterne er blitt inspirert av dette og er i gang med en fornyet satsing, er veldig positivt. Der ser man ikke minst fram til NM i rundbane som IF Frøy skal arrangere i 2015.

Også på barne- og ungdomssiden er aktiviteten meget stor. Vi har stor tilstrømning av unge som vil sykle, og planene for 2014 er omfattende og gode.

NM – arrangør i 2015

Jeg nevnte NM i 2015. Det er et stort og viktig arrangement mange i klubben vil jobbe med. Men alt i år er klubben arranger av mange ritt, som UB-Cup, Terrengsykkelrittet og Norgescupavslutning i rundbane i september. Det siste rittet har UCI-status – det vil si at det er et internasjonalt ritt. Som vanlig betyr dette at klubben trenger hjelp fra medlemmene, og vi ber om positiv respons når ritt- og arrangementskomiteen om kort tid tar kontakt.

Årsmøtet i IF Frøy avholdes 11. februar. Jeg håper flest mulig av medlemmene kommer dit. Om du har forslag til årsmøtet, er fristen for innsendelse 28. januar. Du kan lese mer om årsmøtet ved å klikke på lenken til venstre.

Les årsberetningene

Jeg oppfordrer også alle til å lese årsberetningen, som sendes ut senest en uke før årsmøtet. Her vil styret og de øvrige  tillitsvalgte ikke bare oppsummere fjoråret, men også komme med synspunkter på hvordan klubben skal utvikle seg.

Jeg ønsker alle lykke til med sesongforberedelsene. Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål, forslag eller løse ideer. Dere kan sende meg epost via lenke til høyre.

Jørn Michalsen,

leder i IF Frøy