Unikt bilde: Arenasjef i hvilestilling

Toppbilde: Arenasjef Thomas Götz i en sjelden posisjon – hvilende. Til høyre en fornøyd løypevakt Kjell Gunnar Pedersen.
Foto © Hans-Georg Foss

Dette bildet er unikt: Det viser arenasjef Thomas Götz i hvilestilling under Oslo Terrengsykkelfestival.

Ordfører - amaile Hanshus Hjelm
Ordfører Marianne Borgen delte ut medaljer til de yngste . Her er det Frøys Amaiie Hanshus Hjelm som får sin etter flott innsats på sykkelen.
Foto © Jørn Michalsen

Her har fotograf Hans Georg Foss gjort et skikkelig scoop, for det var  ikke mange sekundene Thomas ikke jobbet under rittene sist helg, Han var i aktivitet fra tidlig til sent fredag, lørdag og søndag. Han var en av mange som sørget for at rundbanerittet lørdag og kortbanerittet søndag ble meget godt gjennomført, men absolutt blant de som la ned størst og unik innsats.

Det samme kan sies om løypesjef Arild Busingdal, som er mannen som kom opp med forslag til de nye traseene, og som sammen med en solid dugnadsgjeng som ryddet løyper og laget elementer, har skapt en spennende traseer ikke langt fra Oslo sentrum. Dette er en idrettsattraksjon for hovedstaden.

Mange nødvendige brikker

Thomas og Arild var store brikker i et puslespill med veldig mange brikker, hvor alle var nødvendige for at rittet skulle gå bra. Som Kjell Gunnar Pedersen – mannen i kledelig gul vest til høyre for Thomas på post 10 – som var en av nesten 60 løypevakter i løpet av de to dagene.

– Jeg takker  lle for innsatsen som legges ned. Mange gjør en jobb som ikke er synlig, som de som har dugnad i løypene, som tar seg av parkeringen, som sørger for premieseremoniene eller som ordner påmelding og startlister, sier rittleder Jørn Michalsen.

Trønderne likte den gode stemningen

Klubben fikk mange rosende ord etter rittet, og noen få ikke like positive. Alle blir tatt med i evalueringen fram mot neste år.

– Tilbakemeldingen jeg likte best var fra de trønderske deltakerne som på veien hjem påpekte den gode stemningen internt blant funksjonærene. For merer det IF Frøy, fremholder rittlederen.

I tillegg til alle funksjoner var Oslo Terrengsykkelfestival også en festhelg for over hundre syklister fra de aller minste til de voksne, og for støtteapparatet. Mange imponerende seire og andre gode resultater ble det også. IF Frøy viste seg som landets ledende terrengsykkelklubb på alle områder. Det kan alle medlemmer være stolte over.

Langing
Frøy-toget i juniorklassen får langing av en lang rekke med hjelpere. Syklistene er fra venstre Martin Farstadvoll, Henrik Farstadvoll og Sondre Rokke.
Foto © Tobias Strøm