Henrik hektet av seniorene

Toppbilde: Henrik Farstadvoll kan se seg bakover og konstaterer at Phan Åge Haugård, Jonas Nermoen og Andre Johansen er sjanseløse i spurten.
Foto © Jacob Jacobsen

Fire mann kjempet om seieren på den lange runder i klubbmesterskapet i fellesstart, I den siste, harde bakken mot mål hektet junioren Henrik Farstadvoll av alle seniorene.

Henrik_liste
Henrik Farstadvoll kan smile fornøyd etter seieren i klubbmesterskapet fellesstart.

Klubbmesterskapet gikk i den ti kilometer lange rundløypa fra Kroer kirke i Ås. Som vanlig var det god stemning og mange dueller – enten den stod om plass en eller 11.

I seniorklassen stakk kvartetten Jonas Nermoen, Andre Johansen, Phan Åge Haugård og Henrik Farstadvoll tidlig fra. De kjørte godt, men mot mål var den junioren Henrik som var sterkest. I seniorklassen vant Jonas  spurtduellen mot Phan Åge.

Det fine med klubbmesterskapet er at dette er en konkurranse for alle, uansett nivå. IIkke minst var dte hyggelig å se flere ungdommer til start – for eksempel Erle Pedersen i jenter 13-14 år og Madeleine Bakkeli Götz i jenter 15-16 åt. Dessverre var Ingvild Myrvang eneste startende kvinne. Det bør bedres neste år.

Resultatlistene fra klubbmesterskapet i fellesstart ligger til høyre. Send en epost til ritt@froy.no om du oppdager noe du mener er galt.

Klubbmesterskapet fortsetter med terreng onsdag 1. september og avsluttes med tempo torsdag 2. september. Begge dager er det mulig å melde seg på ved start.

I Facebook-gruppen til IF Frøy finnes både bilder og videoer fra tirsdagens klubbmesterskap.

Relatert innhold