Trine vant i København

Trine Hansen triumferer stadig i temporitt. I dag gikk hun til topps i det internasjonale mastersrittet i København.

Toppbilde: Trine Hansen fra Frøy topper seierspallen i København, flankert av sølvvinner Kristin Falck fra Rye og bronsevinner Siren Wulff fra Kristiansand.

Copenhagen Gran Fondo er en del av UCIs internasjonale ritt i mastersklassene, og gjelder også som kvalifisering til VM den siste helgen i august.

Helnorsk pall

Klassen kvinner 45-50 år ble et helnorsk oppgjør, hvor Trine fra Frøy igjen var sterkest, og sikret seg plassen øverst på seierspallen foran Kristin Falck fra Rye. Med seieren er Trine automatisk kvalifisert til VM i Ljubljana i august. Men før det er det både NM på hjemmebane 5. juli og nordisk mesterskap i Sandefjord den første helgen i aiugust.

Også Terje Hullstein kvalifiserte seg for VM gjennom innsatsen i Københavns gater. Terje ble nummer 11 av 41 påmeldte ryttere i klassen menn 50-54 år.

Fellesstart søndag

Siri Hildonen med fjerdeplass i kvinner 40-44 år og Christin Becker som ble nummer seks  i kvinner 50-54 gjorde også en solid innsats, uten at det holdt til VM-plass i denne omgangen. Men også NM teller som kvalifisering.

Copenhagen Gran Fondo fortsetter med fellesstart søndag 1. juni

Relatert innhold