Trine beste kvinne i Sport1-mila

Trine Hansen var beste kvinne og satte ny løyperekord under Sport !-mila på Harestua tirsdag kveld. Og med best mener vi BEST – hun var nemlig raskere enn alle elitekvinnene.

Toppbilde: Denne glade gjengen dro til Harestua for å skappe Masterscuppoeng – og klarte det i fullt monn. Fra venstre Ann Kristin Tøftum, Jan Bodin, Sidsel Grøndalen, Pål Olsen, Trine Hansen, Terje Hullstein, Håkon Zahl og Viktor Lorentz.
Foto © Jørn Michalsen

Trine_Sport1_mila
Trine Hansen fikk vist fram Frøys verdensmesterdrakt på Harestua – men ikke så lenge. Hun var nemlig raskest av alle kvinnene.|
Foto © Jørn Michalsen

Med tiden 13.47 slo Trine vinneren i kvinner senior – Thrude Natholmen fra Sandefjord med fem sekunder. En flott prestasjon.

Gode resultater

Det var imidlertid flere enn Trine som gjorde det skarpt i Frøy-drakt i det tradisjonsrike temporittet som arrangeres av CK Nittedal.

Jan Bodin og Sidsel Grøndalen vant begge sine klasser, mens Pål Olsen, Terje Hullstein, Steinar Forsmo, Ann Kristin Tøftum og Thomas Jansen ble nummer to i sine klasser. Vi nevner også en sterk fjerdeplass til Sigmund AAS

Pål bør trekkes spesielt fram. Han klinket til med andreplass i sitt første ritt med temposykkel – bare slått av klubbkamerat Jan.

Vil ha med flere

IF Frøy har vunnet Masterscupen på landevei tre år på rad – og klubben vil gjerne sikret seg den fjerde triumfen i år. Mange topplasseringer er viktig, men skal trofeet bli hos oss ett år til, er det også viktig med mange deltakere som sanker poeng.

Henriette_Stokke_Sport1_mila
Henriette Stokke kjørte sitt første virkelige landeveisritt tirsdag kveld – og var fornøyd med premien.
Foto © Jørn Michalsen

Mastergjengen oppfordrer derfor flere til å bli med i rittene fremover.

Cup for rekrutter

Sport 1-mila har også ungdomsklasser, og disse var første ritt i en ny landeveiscup for rekrutter i regi av Region Øst i NCF. Fra Frøy stilte her Henriette Stokke, Vegard Stokke og Jakob Buhs. Flott innsats av alle.

Utover våren og sommerne blir det flere  ritt i denne cupen, og vi oppfordrer Frøys mange unge syklister til å prøve seg.

De fleste rittene går på lukkede veier eller på traseer med lite trafikk, og er derfor sikre.

Still opp 18. mai

Neste ritt er Ski Grand Prix 18. mai. Frøys ritt i landeveiscupen er Tusenfryd Grand Prix 23. august.

Mer informasjon og påmelding til Region Øst landeveiscup 2016 finner du via lenke til høyre. Husk at påmelding til alle rittene samtidig gir lavere startkontingent.

Resultatene fra Sport 1-mila finner du også via lenke til høyre.

Pål_Jan_Sport1_mila
Jan Bodin jublet for seier i Sport1-mila, men nesten like mye for at Pål Olsen sikret seg andreplassen i klassen med sju deltakere.
Foto © Jørn Michalsen