Viktig info om Kalas Cup onsdag 11. mai

IF Frøy ønsker vel møtt til det første rittet i Kalas Cup 2016 – som arrangeres fra Skullerud. Nesten 600 deltakere er påmeldt til rittet.

Toppbilde: Kalas Cup gir flotte sykkelopplevelser for deltakere i alle aldre
Foto © Haakon Selje

Her følger viktig informasjon:

Starttider

På grunn av veiarbeider i området rundt Skullerud – blant annet i Brynstunnelen – er første starttid satt til 18.15. Noen klasser er også delt på grunn av mange deltakere. Endelige starttider finner du i oversikten via lenke til høyre.

Arena

Start og mål er flyttet fra Skullerudstua til området nedenfor vannverket. Dit kommer du ved å gå eller sykle grusveien fra Plantasjen. Du kan også gå grusveien rett ned ved Skullerudstua, over brua og rett opp den bratte bakken.

Årsaken til flyttingen er anleggsarbeid på området ved Skullerudstua i forbindelse med bygging av skitraseer.

Parkering blir som vanlig på parkeringen ved Skullerudstua, eller ved Skullerud skole.

Det blir ikke garderober på Skullerudstua, hvilket bør gå bra slik være er. Det er satt ut toaletter i arenaområdet.

Løypetrase

På grunn av anleggsarbeidet er også løypetraseen endret, men det skal være like utfordrende og spennende som tidligere. Se kart over traseene via lenke til høyre. Den mellomlange løypa følger samme trase som dne lange, men kutter av der det er markert med blått.

Møt tidlig opp

Siden dette er første ritt i årets cup, må det påregnes ekstra tid for å hente ut startnummer. Dra derfor tidlig hjemmefra, og kom til arenaen i god tid.

Vi i IF Frøy gleder oss til å se dere.