Drøbak-trio sikret seg de siste startnumrene

Lars A. Johannesen fra Drøbak var siste rytter som fikk meldt seg på Terrengsykkelrittet før det var fullt. Også sønnene Tobias og Anders ble påmeldt i siste liten.

Toppbilde: Terrengsykkelrittet 2013 ble utsolgt over en måned før det ble arrangert

– Slik er det alltid, jeg er sent ute, men denne gangen var det såvidt det holdt. Jeg fulgte med på påmeldingssiden og plutselig var det nesten fullt. Da var det bare å hive seg rundt, sier 40-åringen fra Drøbak.

Han er veldig glad for at han rakk å bli påmeldt, og gleder seg til rittet mandag 20. april (2. pinsedag).

Debuten
– Dette blir debuten min i Terrengsykkelrittet. Jeg er lei av ritt som Birken osv, og vil sykle mere sti. Jeg er ikke veldig god teknisk, og Terrengsykkelrittet blir en skikkelig utfordring, sier Lars.

Senere i vår skal han også sykle Ultra-Birken. Som oppladning til Terrengsykkelrittet står ritt i Halden og IF Frøys United Bakeries Cup på Skullerudstua onsdag 8. mai  på plakaten.

Dit kommer også sønnene Tobias og Anders, som også sykler Norgescup. En skikkelig terrengsykkelfamilie fra Drøbak, altså. IF Frøy og Fri Flyt ønsker Lars, Anders, Tobias og de andre 797 deltakerne velkommen til Haraløkka om vel tre uker.

Anders,_Tobias_og_Lars[1]
Lars A. Johannessen og sønnene Tobias og Anders på 13 skal alle sykle Terrengsykkelrittet 20. mai. Drøbak-familien var de tre siste påmeldte.