Tempomesterskap med tandemklasse

Klubbmesterskapet i tempo fikk en ny dimensjon i år – med tre tandemsykler til start. Dermed er Frøys nye gruppe i god gang med konkurransene.

Toppbilde: Tandemsyklistene ble tatt godt i mot som en del av Frøyfamilien under klubbmesterskapet i tempo. På bildet er fra venstre klubbmestrene Trine Hansen og Thomas Jansen, Amund Røsås, Katrine Hoff Quirk, Kristoffer Lium, Ulf Nilsen, Finn Aslaksen, Terje Hullstein og Terje Øderud (i bakgrunnen)
Foto © Jørn Michalsen

IMG_9013
Trude Aalerud syklet inn til bronsemedalje i kvinner senior, og ligger også godt an i sammendraget.
Foto © Jørn Michalsen

De seks som syklet var Rainer Henriksen med pilot Amund Røsås, Kristoffer Lium med Kathrine Quirk som pilot, og Ulf Nilsen med Finn Aslaksen som pilot.

– Alle tandemsyklistene var veldig fornøyde, og gleder seg til neste trening, som er torsdag 8. september. Ekstra gøy at så mange vil være piloter! I dag måtte jeg gi beskjed til en pilot om at vi var for mange piloter, sier primus motor Amund.

Trine og Thomas best

Blant ryttere som var alene på sykkelen, ble det favorittseire til Thomas Jansen og Trine Hansen i seniorklassene.

Andre klubbmestere ble Oda LaForce i K 13-14, Henriette Angelica Bakkeli Götz i 15-16, Felix Reinemo i M 13-14 og Vegard Stokke i M 15-16.

I sammendraget ligger Andre Johansen meget sterkt an, med andreplass i dagens tempo. Han har spesialøvelsen terreng igjen. Blant kvinnene har Trine Hansen to seire, men Trine er ikke den som trives best på sti, så her er ingenting avgjort.

Terrengmesterskap onsdag

Terrengmesterskapet går av stabelen på Skullerud onsdag 7. september.

IMG_9105
Katrine Hoff Quirk og Kristoffer Lium var fornøyd da de kom i mål etter tempoen.
Foto © Jørn Michalsen