Klubbmestrene 2016 er kåret

Andre Johansen, Trine Hansen, Tobias Pettersen, Henrik Farstadvold, Henriette Bakkeli Götz og Oda LaForce. Det er klubbmestrene sammenlagt i IF Frøy 2016.

Toppbilde: God stemning under klubbmesterskapet i terreng.
Foto © Haakon Selje

KM Terreng 201623_3
Embla Aalerud fører an foran sammenlagtvinneren blant kvinner senior, Trine Hansen.

I år var det terreng som avsluttet klubbmesterskapet, med ca 100 deltakere. Det ble en flott sykkelkveld på Skullerud, hvor det som vanlig var flest deltakere i de yngste klassene.

Suveren Andre

Blant menn senior var det alt før onsdagens ritt så godt som avgjort at Andre Johansen ville stikke av med seieren. Andre vant imidlertid ikke spesialdistansen – den seieren gikk til Jon Flydal. Med andreplass ble det imidlertid en soleklar klubbmesterskaptriumf til Andre. Thomas Jansen ble nummer to i sammendraget, foran Jon.

Blant kvinnene hadde Trine Hansen sikret seg to førsteplasser på landeveien, og hun vant sammenlagt med ett plassiffer bedre enn Trude Helland Aalerud, til tross for at hun ble sist onsdag.

Her er det imidlertid verdt å merke seg at dersom flere terrengjenter hadde stilt opp i mesterskapet, kunne stillingen mellom Trine og Trude vært motsatt.

Sjekk resultatene

Vi takker for deltakelsen i årets klubbmesterskap, som for mange betyr avslutningen på rittsesongen. Forhåpentligvis blir det likevel mange fine sykkeldager utover høsten.

Resultatene for terrengmesterskapet og sammenlagt finner du via lenkene til høyre. Tidene i terrengmesterskapet ble tatt manuelt, og det kan være feil.

KM Terreng 2016_4
Tobias Longva Pettersen (nummer 268) heies fra til seier i terrengmesterskapet og seier sammenlagt for gutter 15-16 år.
Foto © Haakon Selje