Supertilbud på sykkeltidsskriftet Gruppetto

Sykkeltidsskriftet Gruppetto gir alle medlemmer i IF Frøy er supertilbud på abonnement av bladet. For hvert abonnement får klubben hundre kroner i støtte til ungdomsaktiviteter i terrenget.

Toppbilde: Både de som skal sykle Styrkeprøven og andre sykkelentusiaster vil finne interessant lesestoff i tidskriftet Gruppetto,

gruppetto

Gruppetto er mediapartner for Styrkeprøven AS, som Frøy er en medeier i.  Gruppetto vil formidle nyheter, artikler og annet stoff om Styrkeprøven, i tillegg til annet spennende sykkelstoff både fra terreng og landevei.

Støtte til terrengungdo

Selv om tilbudet er veldig godt gir Gruppetto (ved Ivar Kjellhov, deleier i Gruppetto og klubbmedlem)  hundre kroner i støtte til klubbens ungdomsaktiviteter i terrenget for hver ny Frøyabonnent. Det er viktig for Gruppetto at sponsormidlene kommer som et tillegg til eksisterende budsjetter. For at Frøy skal få støtten, må du huske å skrive inn Frøy som klubb på skjemaet du bruker for å bestille abonnement.

Du kan lese mer om til budet gog bestille abonnementet ved å klikke på lenke til høyre.

Sniktitt på siste utgave

Gruppetto gir alle medlemmer i Frøy adgang til å se den siste utgaven i digital utgave, slik at du blir kjent med innholdet. Klikk på lenge til høyre og skriv inn koden GF2CQQ. Trykk deretter på Submit.