Styrkeprøven-rapport fra gruppe 1

Her er rapporten fra gruppe 1 for Lillehammer – Oslo, skrevet av kaptein Roger Arenberg. Laget deltok i det uoffisielle NM i lagtempo lang distanse.

Toppbilde: Gruppe 1 passerer Feiring – med fin utsikt over Mjøsa i bakgrunnen.
Foto © Bjørn Saksberg

Roger
Det brede smilet sier det meste: Primus motor Roger Arenberg var strålende fornøyd både med egen innsats og med laget som helhet.

Gruppe 1 stilte på Lillehammer med 16 mann. Vi var klar over at vi hadde noe ulik styrke i laget så vi la en plan med å gå ut med fire mann på halen og resten i rulla.

Målet var å la de sterkeste bidra så mye som mulig og de som var noe mer usikre på kjørestyrken gå inn og ut etter som de følte for.

Punkteringer på grus

Dette fungerte bra lenge men vi fikk punkteringer på to sterke ryttere på gruspartiet ved Skreia så da var vi 14, ved Kløfta mistet vi to som ikke orket farten lenger så da var vi 12 …

Vi måtte som kjent ha inn 11 mann og ved Skjetten kapitulerte en til så da var vi avhengig av å få inn resten. Det gikk men vi måtte senke farten noe fra Lørenskog og inn, stor innsats av vår ellevte mann som var dyktig sliten, men som kjempet seg inn sammen med laget. Stor innsats av alle mann, dette var en formidabel laginnsats hvor alle “blødde” for Frøy-drakten.

Ble nummer åtte
Frøy1-Brattli

Vi endte på 8. plass i lagkonkurransen på sluttid 4.37. Vi fikk NESTEN ut det potensialet laget vårt hadde, uten punkteringene hadde vi nok kjørt noe fortere og klatret flere plasser opp, men sånn er sykkelsporten.

Uansett, det var en flott dag for sykling, vi kjørte trygt og godt og tilbakemeldingen fra rytterne er at de føler seg trygge i Frøy-rulla! Takk til støtteapparatet som hjalp oss med frontbil, servicebil og langing, det fungerte perfekt.

Det blir spennende å høre hva folk tenker om neste sesong, Er de som vart med i år motivert for å satse til neste år og vil de mange sterke Frøy rytterne som ikke var med i år finne motivasjon til å bli med å sikre gullet for Frøy neste år – vi har vist at potensialet er der!

Frøy1
Frøys førstelag i det uoffisielle norske mesterskapet i lagtempo lang distanse var godr fornøyd med innsatsen etter målgang på Ekeberg lørdag.Foto © Jørn Michalsen