|

Meld deg på felles innetreninger nå

Innetreningene på Skullerud sportssenter er fortsatt populære.

Innetreningen på Skullerud Sportssenter starter onsdag 1. november. Nå kan du melde deg på treningene.

Det blir treninger hver onsdag fra 20.00 til 21.30 og hver lørdag fra 13.00. Lørdager blir det treninger på to timer, samt enkelte maratonøkter på tre timer. Det blir ikke trening 23.12, 27.12 og 30.12.

Treningsavgiften er satt til 1300 kroner for hele sesongen. Avhengig av antallet påmeldte vil det dekke ca halvparten av leien for salen. Klubben dekker resten. Økning i treningsavgift skyldes økning i leie av sykkelsal.

Påmeldingen er todelt.  Alle som ønsker å delta må melde seg på for hele sesongenvia Rubic, og betale egenandelen.

Påmelding skjer via denne lenken.

Påmelding til den enkelte trening skjer gjennom appen til Skullerud Sportssenter. Den lastes ned via Google Play eller App Store. Deretter må du opprette deg som bruker, dersom du ikke har deltatt tidligere år.

Scroll helt nedover til du finner fanen Sykkel – booking for våre sykkelklubber. Velg deretter dato, øverst. Datoer kommer opp fortløpende, det er ikke mulig å booke inn lengere enn 7 dager i forkant av timen.

Da kommer timene opp og du kan melde deg på. Her velger du også sykkel.

Instruktører for treningen er skaffet, og de forskjellige øktene settes opp nå. De vil bli offentliggjort så fort de er klare.

IF Frøy gjør oppmerksom på at alle som får støtte fra klubben i 2023 forplikter seg til å stille som funksjonær på minst av ett av våre ritt – dersom du ikke bidrar på andre måter. Det gjelder også de som får subsidiert innetrening.

Lykke til med vinterens innesykling!

PS: Er du interessert i IF Frøys Zwift-treninger i vinter? De kan du lese om her.