Still opp som funksjonær på Skullerudrittet lørdag

Lørdag 20. september arrangerer Frøy Norgescupavslutningen i rundbane fra Skullerudstua. Vi har behov for flere funksjonærer. Har du anledning til å stille?

Toppbilde: Det trenges mange hender for å arrangere Frøys ritt. Her er det Steinar Forsmo som gleder unge deltakere med drikke etter Terrengsykkelrittet i 2013.
Foto © Haakon Selje

Frøy deltar massivt med ryttere lørdag. Vi har påmeldt 105 deltakere så langt – noe som betyr at mer enn en av tre som stiller på startstreken har grønn drakt. Ikke minst deltar mange barn og ungdom.

Trenger funksjonærer

Vi trenger imidlertid også arrangørstab, og de siste dagene er det dessverre kommet en god del forfall. Vi ber derfor om at de som har anledning takker ja til å hjelpe til. For at vi skal gjennomføre et godt arrangement, er det viktig at vi har nok funksjonærer. I tillegg til å være Norgescupritt har det internasjonal UCI-status.

Løypevaktene møter 10.00, og arrangementet er ferdig før 16.00. Værmeldingen før lørdag er veldig bra – så det blir en fin dag.

Kontakt Finn

Kan du bidra, er det fint om du kontakter dugnadsansvarlig Finn Sveiven – ved å ringe ham eller sende han en sms på telefon 415 66 927. Du kan også sende ham en epost via lenken til høyre.

Relatert innhold