Treningssamling i Østfold for 10-12årsgruppa

Innbydelse til treningssamling i Østfold 27-28.september for 10-12årsgruppa!

Dette er en treningssamling kun for 10-12-årsgruppa og blir samtidig sesongavslutning for disse. Samlinga vil by på moro som stisykling og BMX-sykling + alt det som kidsa finner på når de er på tur sammen 🙂

Programmet for samlinga vil bli omtrent som følger:

Lørdag:

– Kl. 09.00 Avreise fra Haraløkka

– 1.økt: stisykling i Sarpsborg-området

– Lunch (medbragt matpakke og drikke)

– 2.økt: stisykling i Sarpsborg-området

– Ettermiddagsmat (medbragt matpakke og drikke)

– Middag

Søndag:

– Frokost på Vandrerhjemmet

– BMX-sykling (med leid utstyr og instruktører)

– Lunch

– Hjemkomst Haraløkka ca kl.16

Det er reservert 35 overnattingsplasser på Tuneheimen vandrerhjem i Sarpsborg. (Dvs at det i utgangspunktet er plass til ca 27 barn  og det er førstemann til mølla-prinsippet på plassene). Reise vil foregå med privatbiler. I tillegg til trenerne er det behov for etpar ekstra sjåfører som også fungerer som hjelpetrenere på samlinga. Det er kort å kjøre og vi stapper bilene fulle slik at vi kjører færrest mulig biler. Sjåfører får kr. 500,- i kjøregodtgjørelse. Skriv i kommentarfeltet dersom du har mulighet til å kjøre og være hjelpetrener (f.eks «kan kjøre, har plass til 2 barn og 2 sykler ekstra).

Påmelding: det er bindende påmelding innen torsdag 11.september. Ved evt avmelding etter denne dato må egenandel uansett betales. Påmelding gjøres via linken http://palisoft.no/pmdb/?arrid=2752 . Det er ikke mulighet for etteranmelding.

Egenandel: kr. 300,-. Betales cash ved oppmøte Haraløkka.

Ta med: sengetøy, håndkle, mat og drikke til alle måltider mellom frokost og middag om kvelden lørdagen inkl. drikke på treningsøktene, regntøy, sykkelstæsj og klær.

Dersom du har matallergier e.l. må det skrives i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi gjør oppmerksom på at samlinga starter og avsluttes på Haraløkka, og vi ber om at foreldre henter barna der istedenfor i Østfold.

Bilde_av_bmx_banen_raade