Stavdal hjalp Oslo tredagers opp i høyden

Liften fra Stavdal sørget for perfekt vinkel for kameraet som filmet NM i gaterittet for Direktesport. Foto: Madeleine Götz

IF Frøy takker Stavdal for god støtte under Oslo tredagers. De sørget blant annet for at kameramannen fra Direktesport fikk filmet ovenfra og sendt rittet til seere over hele landet.

I tillegg til liften leverte Stavdal sanitetsutstyr til NM i gateritt lørdag. De bidrar også under Norway Cross og Vargcross i oktober.

Stavdal leverer alt av maskiner og utstyr for både profesjonell bruk og til privat bruk. Skal du male huset vil en lift forenkle og gjøre arbeidet sikkert, ikke nøl med p ta kontakt med Stavdal dersom Frøy-medlemmer har et prosjekt  og trenger profesjonell veiledning på leie av maskiner og utstyr:

Stavdal er et maskinutleieselskap med høyt kompetente ansatte samt en av bransjens mest moderne maskinparker. Firmaet  er en helhetsleverandør som driver maskinutleie, og kan tilby også tjenester så som byggeplass etablering med brakker, provstrøm, fallsikring og kursvirksomhet til arbeidsplasser innen bygg, industri og anlegg.

Om du trenger utstyr anbefaler vi at du kontakter Stavdal her: