Solid ledelse i Masterscupen

IF Frøys Mastersryttere har skaffe seg en ledelse på over 12.500 poeng når 39 av 50 ritt er avviklet. Det er gode muligheter for at vandrepokalen havner hos oss også i 2015.

Toppbilde: Trine Hansen i fint driv langs Isfjorden. Poengene hun og resten av dem som fikk Frøy-banneren til å vaie ekstra vinde nunder tempo-NM vil være verdifulle i kampen om sammenlagtseiieren i Masterscupen.
Foto © Kyrre Rørstad

trollstigrittet
Frøy hadde egen portal under Trollstigrittet i slutten av juni. Her er det Lene Østberg som passerer – på vei mot toppen og nye MasterscuppoengFoto © Kyrre Rørstad

Foran årets sesong gikk Rye høyt ut og sa at de var lei at Masterscupen skulle vinnes av «lillebror» Frøy, og nærmest garanterte at de skulle stikke av med seieren. Så langt i sesongen har likevel Frøy vært størst også i år. I øyeblikket har vi 62704 poeng, mens Rye har 50 149. Frøy økte ledelsen med gode resultater og mange medaljer under NM i tempo og fellesstart.

Morsomme ritt gjenstår

Med bare 20 prosent av cupen- og få ritt som gir mye poeng – igjen, ligger Frøy veldig godt an. Likevel er det ingen grunn til ikke å stille i rittene som gjenstår.

Både Ryes Øyern Rundt 9. august og Follos Follorittet helga etter har Mastersklasser. I tillegg til poengsatsingen er det viktig at Frøy stiller opp når naboklubber arrangerer ritt.

Mange med i VM og Nordisk

Frøys mastere har også andre store oppgaver foran seg. Christin Becker og Linda Evensen reiser til Nordisk mesterskap i Helsingfors kommende helg. VM i Masters går i Hobro (tempo) og Aalborg (de andre øvelsene) fra 3. til 6 september. Her er Thomas Jansen, Jan Bodin, Trine Hansen, Wenche Madsen Eriksson, Sidsel Grøndalen og Christin Becker uttatt i en eller flere øvelser.

Det er all grunn til å ønske lykke til med resten av sesongen – med håp om gode internasjonale plasseringer og at Mastersutvalget må ta turen til Oslo øst for premieseremonier også i høst.