Nordisk sølv til Chris

Til tross for at de var involvert i en kollisjon ca. en mil før mål, sikret Christin Becker seg sølv og Linda Evensen fjerdeplass i sin klasse under Nordisk mesterskap i Masters fellesstart søndag.

Toppbilde: Christ Becker smilte bredt etter sølv i nordisk. Her på seierspallen sammen med vinneren Sidsel Vien og bronsevinner Tarja Rissannen.

medalje_Chris
Sølvmedallje fra Nordisk mesterskap er ikke å forrakte for en Masterssyklist.

Mesterskapet gikk ved Helsinki i Finland, og løypa for Chris og Lindas klasse var 60 kilometer lang.

Hindret av kollisjon

Flere kvinneklasser startet samtidig, og både Linda og Chris satt i hovedfeltet da noen av deltakene kolliderte ca. en mil før mål. Begge frøyerne holdt seg på sykkelen, men ble hindret av uhellet og måtte se at enkelte ryttere dro fra.

Den siste mila ble Chris og Linda liggende sammen med to andre ryttere som forsøkte å ta inn hovedfeltet. Det klarte de ikke, men i spurten var Chris sterkest, og stakk av med bronsemedalje. Linda måtte seg slått av finske Tarja Rissannen, og ble nummer fire. I klassen 50–54.

Sterk kjøring

Begge de to deltakerne fra Frøy kjørte sterkt, og kan si seg meget godt fornøyd med innsatsen. Hyggelig nok ble klassen vunnet av Sissel Vien fra Follo, som var tilbake etter lang tids sykdom.

– Jeg merker at jeg har krutt i beina etter å ha syklet mange ritt for en tid tilbake. Nå gjelder det å trene godt frem mot VM om vel en måned, forteller en fornøyd sølvvinner.

Sju til Masters-VM

VM går på Jylland den første helgen i september. Der får Chris også konkurranse i samme aldersklasse av Wenche Eriksson, som ble norsk mester for en stund siden. Øvrige deltakere fra Frøy blir Thomas Jansen, Jan Bodin, Roger Arenberg, Trine Hansen og Sidsel Grøndalen. En meget fyldig VM-tropp fra Oslo Sørøst, altså.

Relatert innhold