Klubbmesterskapene blir «Frøy tredagers»

Vi prøver en ny vri på årets klubbmesterskap: De arrangeres på tre etterfølgende dager. Datoene er 8. september, 9. september og 10. september.

Toppbilde: Klubbmesterskapet i terreng er åpen også for Frøys yngste deltakere.

KM_forhånd:215_liste
Henriette Götz, Ragne Norstein og Adrian Myhrvold i 13-14års-klassene kjørte samlet inn til avkjøringen mot Siggerud ved Sværsvann under klubbmesterskapet i 2014. Vi håper å få se dem på startstreken også i år.Foto © Jørn Michalsen

Først ut i «Frøy tredagers» er fellesstarten, som avvikles tirsdag 8. september. Start og mål er som vanlig fra Siggerud. Som i fjor kjører jentene/kvinnene en runde, og det blir også satt opp en egen klasse for gutter/menn som ønsker å kjøre en runde. Målet er at flere kvinnelige medlemmer og flere av de mennene som føler at de ikke er gode nok til å følge de beste, skal delta.

Håper på Grønmo

Terrengrittet går onsdag 9. september. Vi håper å kunne arrangere dette på Grønmo. Det forutsetter imidlertid at vi finner en løype som ikke er for tøff for dem som vanligvis sykler med tynne dekk, og at vi kan arrangere uten å hindre golfklubbens aktivitet. Mer info kommer så raskt som mulig.

Temporittet torsdag 10. september følger den tradisjonelle enmila fra Tusenfryd til Hvervenbukta.

Oppfordrer flere til å delta i alle rittene

Klubbmesterskapene har alltid mange deltakere, men spesielt i kvinneklassene er det få som sykler alle distansene, og dermed kjemper om klubbmestertittelen sammenlagt. Vi håper flere deltar i alle disipliner i år, slik at vi kan få mange på seierspallen under premieutdeling på klubbkvelden.

Påmelding via nettet

Deltakelse i klubbmesterskapene er selvsagt gratis, men vi ønsker at flest mulig melder seg på på forhånd. Det kan du gjøre på froy.no fra ca. to uker før konkurransene.