Skeikampen 2014

Hele 113 stk var påmeldt til den årlige klubb/familie-samlingen til terrengfolket på Fagerhøy fjellstue på Skeikampen. De ivrigste tjuvstartet med en stitur allerede på fredagen. Resten kom fram proppfulle av energi og det var bra med liv i huset til 10-16-åringene utover kvelden, og mange rekrutter som spant rundt inne i peisestua i hovedhuset.

Lørdagen delte vi oss i 4 grupper og syklet laaaaange turer på sti. Sekkene var fylt med matpakke, kake og

Skeikampen-2014-4
Grillsjefene Arild og Thomas

Bamsemums – smilene satt løst både hos barn og voksne og alle gruppene meldte om fantastiske turer. Etter syklingen stilte Arild og Thomas opp som grillsjefer og vips var 200 pølser fortært :-). Både barn og voksne blir sultne av å sykle langt :-).

10-16-åringene kjørte en intervalløkt på de raske stiene om ettermiddagen. De yngste barna hadde sin egen form for intervalløkt: de var høyt og lavt inne og ute, spilte bordtennis, klatret i klatreveggen, spilt kort (med regler de fant ut av underveis), lekte i lavvoen, sprang trapper og fjellknauser …  Etter middag var det fortsatt krefter igjen og det ble fotballkamp: voksne mot barna. Det ble en jevn kamp og de yngste gikk til slutt av med seieren. Det var litt enklere å få ungene i seng denne kvelden kan man trygt si.

Søndagen var det igjen finvær og vi dro ut på nye stiturer. Store smil, supre stier og fantastisk innsats var gjengangeren på søndagen også. Etter regnværet om natten (perfekt timing), var terrenget våtere og vi fikk badet føttene i både gjørme og bekker.

I løpet av helgen ble det knyttet gode vennskap mellom både barn og voksne, og mange mil ble syklet på fantastiske stier. Takk til Fagerhøy Fjellstue for trivelig vertskap, og alle deltakere som bidro til en minnerik stisykkelhelg – vi gleder oss allerede til neste år!

Skeikampen-2014-3
Skeikampen-2014-5
Skeikampen-2014-1