Høstsamling ungdomsgruppa 2016

Da nærmer høsten seg fort og vi ønsker herved og invitere alle ungdommer som er født 2000 til 2004 til en helgetur til Trysil helgen 14-16. oktober 2016.

Vi reiser felles fra Haraløkka fredag 14.10 kl 16:00 og regner med å være tilbake på Haraløkka søndag 16.10 ca kl 18:00.

Det er i år, som tidligere, første samling hvor de som kommer opp fra 10-12 års gruppa er med på tur for å bli kjent med sine nye treningskamerater. Håper at flest mulig blir med.

Dette er en fin samling for å bli kjent med hverandre, skape samhold og se fram til en fin treningshøst og vinter.

Transport vil bli i felles buss som henter oss på Haraløkka og kjører oss tilbake på søndag.

Syklene plasserer vi i biler og tilhenger som vi har med. Her må vi se hvor mange som melder seg på, med tanke på sykkeltransport og antall biler vi trenger.

Det vil være med trenere fra alle gruppene slik det ser ut til nå.

Det legges opp til at hver enkelt tar med seg mat til kveldsmat fredag, frokost og lunsj lørdag samt frokost og lunsj på søndag. Her setter vi opp hyttene / rommene før vi reiser så kan man evt. avtale litt med de man deler hytte med.

Pakkeliste og program for helgen vil komme når vi nærmer oss.

Det legges opp til en egenandel på kr. 800,- som dekker transport, fjellheisen på søndag, med værforbehold, overnatting og felles middag/pizza på lørdag. Om vi er heldige så er Bowlingen også åpen på lørdag så tar vi en sosial tur dit.

Påmeldingsfrist er bindende og gjøres senest 23.09.2016

Påmelding skjer her

Egenandel betales til konto 1503.35.39190, husk å merke betaling: “Ungdom Trysil 2016” og barnets navn.

Håper så mange som mulig blir med på en fin høsttur, så ser vi frem mot en motiverende sykkelvinter.

Ungdomsgruppa

Relatert innhold