Pikene plukker poeng

Frøys spreke jenter – eller pikene som noen herrer i Frøy Comp kaller dem – plukker stadig masse poeng i Master cup på landevei. Nå kan Frøy vinne hele cupen.

Toppbilde: Disse jentene plukke masse Mastercuppoeng i Hurdalsjøen rundt. Fra venstre Ragnhild Vilming, Fernanda Serpa Westgaard, Siv Hjellnes, Sidsel Grøndalen, Lene Østberg, Siri Hildonen, Ann-Kristin Tøftum, Jorunn Ødegaard, Christin Becker og Hanne Eldby.
Foto © Jørn Michalsen

siri
Siri Hildonen spurtbeseiret sin hardeste konkurrent, og vant K 40-45 i Master cup søndag.
Foto © Jørn Michalsen

Denne helgen har jentene fra Frøy kapret 7.000 poeng i temporrittet Tempo Gigante i Råde lørdag og i Hurdalsjøen Rundt søndag. Sammen med herrenes innsats betyr det over 10.000 poeng til Frøy.

Søndag var hele ti jenter i aksjon i Hurdalsjøen Rundt. Det ga to klasseseire – til Siri Hildonen og Sidsel Grøndalen, og flere andre pallpasser. I herreklassene sikret Arne Brørs seg andreplass i sin aldersklasse

Dominerer kvinneklassene

 – Det er kjempegøy at så mange jenter fra Frøy er med i Masters cup. Vi dominerer kvinneklassen totalt, og nå er det opp til gutta om vi skal vinne hele cupen, sier Siri.

Helgens innsats ga massevis av poeng til Frøy. Total-listen for Master cup er ikke oppdatert, så det er umulig å si hvilken plass Frøy ligger på. Beregninger tyder på at klubben enten leder eller ligger rett bak Victoria fra Trondheim.

Jevnt løp

– Terminlista tyder på jevnt løp utover høsten. Jeg håper flest mulig stiller i de viktigste rittene i sommer. Det gjelder ikke minst i herreklassene. Her er det mange poeng å hente, sier Siri.

Selv spurtbeseiret hun Kristin Luvi Falck fra Rye i Hurdalsjøen Rundt søndag, og sikret seier og 800 poeng til Frøy.

– Det er kjempegøy at så mange jenter i Frøy sykler Masters cup. Det hever nivået, og skaper et veldig godt sykkelmiljø. Jeg håper flest mulig blir med videre utover høsten, sier Siri, og gir følgende løfte:

– Grunnlaget vi har lagt nå skal vi i høst og vinter bruke til å skape et enda bedre Master cup-lag for jenter neste år.

Frøy var klubben med flest deltakere i Hurdalsjøen Rundt, og sikret klasseseire og mange andre gode resultater også i turklassene.

Du finner resultatene i lenkene til høyre.