Liv-Janne raskest til Voss

Liv-Janne Øvrebust fra Frøy ble raskest av alle kvinnene under Bergen-Voss lørdag.

Toppbilde: Denne fornøyde Frøy-gjengen ble møtt av alltid blide Stine Sognnæs Hafnor Gjerald da de ankom Voss. Fra venstre Morten Forland, Håkon Zahl, Stine, Terje Hullstein og Jan Bodin.
Foto © Ingunn Riise Hullstein
Liv-Janne
Liv-Janne Øvrebust var raskest av alle kvinnene under Bergen-Voss 1. juni 2013.

Liv-Janne syklet de 163 kilometrene på 4.36.23, og slo dermed fjorårsvinner Marit Iden med over to minutter.

– Kjempeprestasjon

– En kjempeprestasjon av Liv-Janne, og veldig fortjent. Hun har syklet med oss i gruppe 2 lenge, og bidrar allltid for fullt. Vi er derfor glade for at hun fikk dette resultatet, sier Geir Westgaard, som er gruppeleder for gruppe 2.

Gruppe 2-rytterne syklet sammen med ryttere fra Bergen CK.

Raskeste frøyere i Bergen-Voss var kvartetten Morten Forland, Håkon Zahl, Terje Hullstein og Jan Bodin, som med tiden 4.17. 20 kom inn på 68.plass av totalt nesten 5.000 startende. I mål ble de møtt av Stine Sognnæs Hafnor Gjerald- som nå har slått seg ned i vestlandsbygda.

Dødsulykke

Sykkelfesten på Vestlandet ble ellers sterkt preget av at en deltaker falt 50 meter ned en skrent og omkom. Ifølge politiet kom noen ryttere i feltet i hverandre, slik at en av dem falt. Rytteren kom fra IF Klypetussen i Etne.

IF Frøy kondolerer rytterens familie, og tenker både på ham, hans klubb og arrangørklubben. Ulykken er nok et eksempel på at sikkerhet aldri kan tas alvorlig nok.