Påmelding Fagerhøy 7-9 august. Frist 15 juni!

Terrenggruppene inviterer til den årlige klubb/familieturen til Fagerhøy (Skeikampen) 7-9. august. Ungdommene har travelt program, så i år er det for det meste barn i alderen 6-12 år som kommer til å delta sammen med evt søsken og foresatte.

Vi ønsker velkommen til klubb/familie-samling for terreng-gruppene på Fagerhøy fjellstue. Treningssamlinga er åpen for alle Frøy-medlemmer samt foresatte/søsken, men hovedtyngden av deltakerne vil ligger i aldersgruppen 6-12 år. Dette er en morsom sosial samling der både barn og voksne blir bedre kjent. Barn under 10 år må ha med foresatte, mens eldre barn kan reise «alene».

Fagerhøy ligger ca. 15 km fra Skeikampen, følg Peer Gynt-vegen vestover. Her bor vi midt i sti-mekkaet. Fagerhøy er leirskole i skoleåret og er godt tilpasset en treningssamling. Vi har bl.a flere stuer som samlingspunkt når vi ikke sykler, og det er store tørkerom…..  Les om fjorårets tur på http://froy.no/kids/informasjon/skeikampen-2014

PRAKTISK INFO:

Pris: kr. 1440,- for voksne, kr. 1055,- for barn 9-15 år og 875,- for barn 2-8 år. Spedbarn er gratis. Dette dekker overnatting og måltider som angitt under. Reise besørger alle selv. Pengene betales til IF Frøy kontonummer 1503.35.39190 innen 30.juni. Betalingen merkes «Fagerhøy» og deltagernes navn. Kvittering for betaling må medtas på samlinga.

Påmelding: bindende påmelding innen 15.juni på http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=2983

Det er ca 120 plasser og førstemann til mølla som gjelder.  I kommentarfeltet må alle barn t.o.m 9 år og alle voksne skrive hvem de skal bo på rom med (det er så mange forskjellige etternavn i en og samme familie at vi klarer ikke romfordelingen uten denne infoen).

Alle som står på påmeldingslista når fristen utløper MÅ betale. Det er ikke mulighet for av- eller påmelding eller endringer etter at påmeldingsfristen er passert. Blir du syk/skadet må du benytte evt forsikring for å få tilbake pengene.

Bo: det er rom i forskjellige størrelser i 3 forskjellige bygg på Fagerhøy. Barn t.o.m 9 år sover på rom med foresatte. Barn/ungdom over 10 år deler rom med sine klubbkompiser, mens deres foreldre sover på enerom/dobbeltrom/flersengsrom. Det er stuer/felles oppholdsrom i alle bygg.

Spise/drikke: vi får servert kveldsmat fredag, frokost + matpakke + pølselunch + middag lørdag, frokost + varm lunch søndag. Dersom du har evt allergier må det gis beskjed ved påmelding. Vi gjør oppmerksom på at dette er en samling for barn/ungdom i regi av et idrettslag og bruk av alkohol tillates ikke. Vi ber alle foreldre respektere dette.

Reise: vi reiser med privatbiler og alle besørger i utgangspunktet transport selv.

Trene: Skeikampen/Fagerhøy-området er et sti-eldorado med stier i forskjellig vanskelighetsgrad. Vi deler oss i grupper og sykler turer med forskjellig tempo og vanskelighetsgrad med sekken full av niste og bamsemums . På lørdagen sykler vi gjerne i 3-5 timer inkl. matpakkestopp, på søndagen blir turen gjerne 2-4 timer.

Finne fram: Fagerhøy ligger ved Peer-Gynt-vegen, ca midt mellom Skei og Gålå. Det er ca 15 km på grusvei fra Skeikampen. Obs bomvei. Kart og info finner du på fagerhoi.no

Husk: å merke alt treningstøy og sykkelsko med navn

Ta med: sengetøy, håndkle, treningstøy, liten sekk å ha varme klær og mat/drikke i når vi sykler, varme klær (vi er på fjellet, ulltøy, tykke hansker og vindjakke må være med), sykkelverktøy og alt annet du måtte trenge for en helg på treningssamling på fjellet. Nærmeste butikk er på Skeikampen 15 km unna, men enkle kioskvarer har de på Fagerhøy.

FORELØPIG PROGRAM:

Fredag:

 • Kl 20.00 Kveldsmat
 • Kl 21.00 Trenermøte. Vi planlegger morgendagens turer ut fra værmelding og deltakere

Lørdag:

 • Kl. 8-9 frokost
 • 10.00 Sykling, laaaaang tur på fjellet
 • 15.00 Pølselunch
 • 16.00 Diverse aktiviteter for de forskjellige aldersgruppene
 • 18:00 Middag
 • 21.00 Trenermøte. Vi planlegger morgendagens turer ut fra dagens erfaringer, vær og deltakere

Søndag:

 • Kl. 8-9 frokost
 • Pakke seg ut av rommet
 • 10.00 Sykling
 • 14.00 Varm lunch
 • Hjemreise, takk for turen!