Over 500 starter i Masters-NM – Frøy største klubb

Masters-NM om knappe 14 dager ser ut til å bli en skikkelig sykkelfest. Påmeldingsfristen er nå gått ut, og til sammen 520 starter er registrert sammenlagt på tempo og fellesstart. Det er så vidt vi vet ny rekord for dette mesterskapet.

På tempodistansen lørdag 5. juli har 176 meldt seg på, mens 344 ryttere har sagt at de ønsker å delta i fellestarten søndag 6. juli. Det kan bli noen småjusteringer når listene sjekkes, men et deltakerantall på over 5oo er veldig positivt.

Frøy er største klubb med tilsammen 50 starter – 22 i tempo og 28 i fellesstart.

Flott sykkelhelg

– Vi er glad for at så mange ønsker å være med i mastersmesterskapet. Planleggingen pågår for fullt, og IF Frøy vil i samarbeid med samarbeidsklubbene Rye, Bærum, Follo og Drøbak gjøre vårt beste for at dette skal bli en flott sykkelhelg, sier rittleder Jørn Michalsen.

NM Masters er et stort løft for Frøy, som påtok seg arrangementet på overtid, etter at den opprinnelige arrangøren trakk seg.

Ekstraordinær innsats

– Mange av klubbens medlemmer gjør en ekstraordinær innsats for at vi skal klare å gjennomføre mesterskapet. Vi syntes de ville være ekstra synd om det ikke ble NM i år, ettersom Nordisk mesterskap går i Sandefjord i august. NM er kvalifisering for Nordisk. Vi ønsker å gjennomføre et godt mesterskap, som skal synliggjøre Frøy både gjennom arrangementet og gjennom våre ryttere, sier Michalsen

Han påpeker at naboklubbene Rye, BOC, Follo og Drøbak alle har takket ja til å stille med ti løypevakter hver, og at det gjør det mulig å arrangere mesterskapet i ferietiden.

Les informasjonen

Michalsen forteller at alle som har meldt seg på vil få eposter fra arrangøren fram mot mesterskapet med praktisk informasjon- Jeg oppfordrer alle som skal sykle om å lese informasjonen som kommer via epost og som publiseres på nettsiden. Det kan bli justeringer i det opprinnelige programmet, og det vil vi eventuelt informere om på denne måten, påpeker Michalsen.

Han minner også om muligheten for gunstig overnatting inkludert kveldsbuffet på Quality Mastemyr hotell. Det er også mulig å bestille bare mat. Veldig mange har takket ja til disse mulighetene, så det er gode muligheter for hyggelig sykkelprat også på kveldstid.