Oddbjørn topper fortsatt etter tre etapper

Frøy-Bianchi kontrollerte feltet under tredje dag av Tønsberg 4-dagers, og sikret med det fortsatt ledelse til Oddbjørn Klomsten Andersen.

Toppbilde: Oddbjørn Klomsten Andersen sitter fint i feltet under andre etappe av Tour of Taiwan 19. mars 2013. Det endte med en tredjeplass. Lørdag sykler han i ledertrøya under Tønsberg 4-dagers,

Oddbjørn
Oddbjørn Klomsten Andersen kunne posere i den gule trøya også etter lørdagens etappe av Tønsberg 4-dagers.

Planen lørdag var nettopp å kontrollere  feltet slik at ingen fikk gå av gårde. Det  lykkes til fulle, og Oddbjørn kom inn sammen med hovedfeltet. Han er fremdeles ledelse i sammendraget og kjører med gul trøye på morgendagens tempo.

Dagens etappe ble vunnet av Sondre Holst Enger fra Plussbank. Tord Sundhagen kom også inn sammen med hovedfeltet og ligger fremdeles topp 5 i sammendraget.

Tønsberg 4-dagers har vært en kjempegod gjennomkjøring foran neste ukes Arctic Tour i Lofoten og Vesterålen. Alle de norske Kontinentallagene med norgeseliten var til stede for å finne formen til neste uke.

Våre gutter viser gryende form og vi ser fram til neste ukes ritt med stor spenning, her skal Frøy-Bianchi få kjøre mot de beste profflagene.

Relatert innhold