Grethe norsk mester i fellesstart

Grethe Foss gikk helt til topps på seierspallen under fellesstarten i Master-NM. Trine Hansen sikret seg sølv og Siri Hildonen bronse.

Toppbilde: Grethe Foss gjorde et kjempeløp i NM, og tok gull. Mesterskapet var det beste i Master (tidligere veteran) på mange år, og viste at siste års satsing har gitt resultater.
Foto © Mark Magi

Grethe sykler i klassen K 55-59, Trine i K 45-49 og Siri i K 40-44. Siri var bare hundredeler bak gullvinneren,  og kunne gått helt til topps med litt mere klaff i spurten.

Også i herreklassene markerte Frøy seg sterkt med god og aktiv sykling. Thomas Liebe lå i brudd under hele løpet, og ble nummer fem i sin klasse, med Sigmund Aas en plass foran seg.

I tillegg til resultatene i fellesstart, fikk Frøy gull ved Trine Hansen og bronse ved Christin Becker og Jan Bodin på tempo.

De gode resultatene kommer av bevisst satsing og målbevisst trening hos en rekke av master-rytterne.  Hard satsing gjennom vinteren og hele sesongen har gjort at de som har vært med i Frøy Comp har hatt fremgang og god uttelling. Vi håper dette gir inspirasjon til ytterligere satsing, og at flere blir med i 2014-sesongen.

Frøy er også med i toppen i Mastercup sammenlagt for lag. På den siste oversikten ligger klubben 600 poeng bak Skårer, men her er ikke NM med. Hvordan det slår ut, vet vi ikke ennå.  Det er fortsatt flere ritt hvor det kan kapres poeng, så ingenting er avgjort.

Jenter
Trine Hansen (sølv), Grethe Foss (gull), Siri Hildonen (bronse) og Christin Becker (fjerdeplass) var strålende fornøyd etter fellesstarten i Master-NM