Oddbjørn nummer tre i Taiwan

Oddbjørn Klomsten Andersen syklet inn til tredjeplass under den andre etappen av Tour de Taiwan natt til tirsdag, og har samme plassering totalt. Frøy-Bianchi leder lagkonkurransen i det tøffe rittet.

Toppbilde: Oddbjørn Klomsten Andersen sitter fint i feltet under andre etappe av Tour of Taiwan 19. mars 2013. Det endte med en tredjeplass. Lørdag sykler han i ledertrøya under Tønsberg 4-dagers,

OddbjørnKlomstenAndersen
Oddbjørn Klomsten Andersen
Foto © Haakon Selje

Også de andre rytterne fra Frøy-Bianchi gjorde en flott innsats, med Sigurd Nesset som den beste på 10.plass.

Også de andre rytterne fra Frøy-Bianchi gjorde en flott innsats, med Sigurd Nesset som den beste på 10.plass. Moirten Sanvik ble nummer 22 og Halvor Tandrevold endte som nummer 32.

– Jeg er stolt over rytterne i dag Det var en hard etappe, som ble avsluttet med en åtte kilometer lang bakke. Morten Sandvik ofrer seg for de andre, og fikk de i gode posisjoner før avslutningen. At vi fikk tre ryttere blant de ti beste i en ritt med slik kvalitet, er helt rått, sier trener og sportsdirektør Carl Erik Pedersen.

Tour of Taiwan er et UCI.ritt i klasse 2.1, og har deltakere både fra USA, Australia, England og Tyskland, blant annet. Rittet har mer enn hundre deltakere.

– Vi tok det relativt rolig åpningsdagen, og gjorde en grei innsats der. Vi har gledet oss lenge til dagen i dag, og fikk full uttelling. De endelige resultatene er i skrivende stund ikke klare, men jeg tror vi ligger meget godt an i lagkomkurransen Jeg har godt håp om at vi skal kunne få gode resultater også i dagene fremover.

Frøy-Bianchi har fem ryttere på plass i Taiwan, men Eivind Eikeli hadde en dårlig dag mandag, og kom dessverre et par minutter for sent til på å rekke sperretiden. Han er derfor ute av rittet.

Tour of Taiwan går over seks etapper. Neste etappe går alt onsdag.