Er dere blitt sykkelforeldre?

Sykkelsporten har hatt en markant økning i antall utøvere de siste årene, og dette gjelder også for barn. Så hva er det nå som gjelder når man står der som nybakt sykkelforelder og skal lose sitt barn gjennom trening, utstyr, ritt osv uten at man egentlig har noe forhold til dette overhodet!

Vi har forsøkt å samle all vesentlig informasjon om det å være sykkelforeldre i et dokument som dere kan lese her. Det er ikke sikkert dere finner all den informasjonen dere lette etter, men da er vi bare en mail unna, og hjelper til så godt vi kan, alle vi som er på trenersiden.

Merk spesielt også at vi har egen rittpåmelding for de ulike aldersgruppene, slik at det skal være litt enklere å orientere seg. Og når man melder seg på ritt så er det altså ulike aldersklasser; og for å klargjøre dette med en gang. Så mange år som ditt barn blir i dette året, det er den klassen man skal melde seg på. Så om man fyller 11 år den 27. desember 2013, så sykler man i 11-årsklassen hele dette året.

Velkommen til oss, og velkommen som sykkelforeldre.

Hvis du ikke kan lese Wordfiler som du finner i lenkelisten ved siden av, kan du laste ned påmeldingskjemaene i PDF-format her:

  • Påmelding til ritt 6-9 år
  • Påmelding til ritt 10-12 år
  • Påmelding til ritt 13-16 år