Meld deg på vinterens innetrening

Mandag 3. november starter innetreningene. Mange spennende utfordringer venter Frøys ryttere på alle nivåer og i alle aldre i 2015, så det er ingen grunn til ikke å bli med fra første trening. Resultatene fra 2014 viser at treningsopplegget fungerer.

Toppbilde: Innetreningene til Frøy gir et godt grunnlag for å møte en spennende 2015-sesong.
Foto © Haakon Selje

Også i år blir det innesykling på SATS Hellerud mandager, onsdager, torsdager og lørdager. I vinter blir det dessuten et eget opplegg for ungdom til og med junior på Skullerud sportssenter. Nærmere informasjon kommer om kort tid

Treningsprogrammet vil følge suksessopplegget fra i fjor vinter, og er lagt opp av Carl Erik Pedersen og Terje Hullstein. Opplegget ble endret foran 2013-sesongen, med meget godt resultat både det året og i 2014. Mange av rytterne som fulgte treningsplanen hadde stor fremgang.

Det arbeides nå med detaljerte treningsplaner for hele vinteren fram til slutten av mars. De blir publisert på nettsiden før første trening.

Treningstidene på SATS Hellerud

Mandag

20:10 – 21:40

Først til mølla

Onsdag

19:00 – 21:40

Gruppe 1, 2 og Comp prioriteres

Torsdag

20:25 – 21:40

Gruppe 3, 4 og ungdom prioriteres

Lørdag

14.00 – 16.00

Først til mølla

Påmelding

Alle som ønsker å delta på innesykling må melde seg på, for at det skal bli lettere å holde oversikt over hvem som er med. Påmeldingen gjelder for hele sesongen – det er altså ingen påmelding til hver enkelt trening. Påmelding kan skje via lenken til høyre.

Også i år blir treningen sterkt subsidiert. Du betaler for hele sesongen, og kan da delta på samtlige treninger. Ungdom kan delta både på Hellerud og på Skullerud.

Pris

Utøvere født før 1. januar 1999

1000,-

Utøvere født etter 1. januar 1999

450,-

Betaling

Betaling skjer til bankkonto 1503.35.39190 før din første trening. Merk giroen med “Betaling innetrening” og navnene på alle du betaler for. Nye medlemmer kan prøve et par ganger før de betaler.

På Hellerud legges det før hver trening ut en liste som du skriver deg på. Du skriver navnet og et eget nummer som du får når egenandelen er betalt. Nummeret finner du på en liste som ligger ved – og er den samme for hele sesongen.

Lykke til med innetreningene. Vi ses i november!