|

Meld deg på som funksjonær på Frøys ritt

Løypevaktene stiller i stilige gule vester under våre ritt. De gjør en avgjørende jobb for sikker og sportslig god gjennomføring av rittene. Foto Hans-Georg Foss

Nå kan alle frøyere melde seg på som funksjonærer på våre ritt. Vi ber om at alle stiller opp minst en gang – det inkluderer foreldre eller foresatte til barn og ungdom.

IF Frøy er en klubb som er så heldig at vi kan drive uten å måtte ha mange utenomsportslige tiltak for å skaffe midler. Vi og medlemmene trenger ikke å arrangere loppemarkeder, ha lotterier, dugnader på konserter eller salg av forskjellige varer.

Desto viktigere er det at flest mulig av medlemmene bidrar til å skape aktivitet. Vi har mange trenere og ledere som sørger for det sportslige. Vi håper alle andre stiller opp som funksjonær på våre ritt. Vi trenger løypevakter, parkeringsvakter, folk til rigging og sekretariatsfunksjonærer.

Nå inviterer vi medlemmene til å stille på minst ett av følgende arrangement:

  • Holmenkollen sykkelfestival 7. mai
  • Holmenkollen sykkelfestival 8. mai
  • Terrengsykkelrittet 28. mai
  • Kalas Cup 8. juni
  • Oslo Terrengsykkelfestival 13. august
  • Oslo Terrengsykkelfestival 14. august

I tillegg vil vi trenge hjelp til å arrangere klubbmesterskapene i månedskiftet august/september, samt Norway Cross senere på høsten. Det kommer vil tilbake til.

Alle registrerte medlemmer i IF Frøy vil få en epost i løpet av kort tid. Den sendes til epostadressen som er registrert i vårt medlemsregister. Her er det lenke til direkte påmelding. Spesielt Terrengsykkelrittet er krevende, og vi håper mange foreldre og foresatte melder seg til tjeneste her.

Har du spørsmål eller problemer med å registrere deg, kan du sende en epost til ritt@froy.no, så får du du hjelp. Og meld deg på så raskt som mulig – helst i løpet av siste uke i april. Det sparer mange for mye unødvendig jobb.

IF Frøy er selvsagt takknemlig om noen bidrar flere ganger, men jo flere som stiller opp, jo færre trenger å gjøre det mer enn en gang. Alle som melder seg på vil få nøyaktig informasjon om arbeidsoppgaver og nøyaktig tidspunkt.

Til slutt: Er du foreldre eller foresatt til barn eller ungdom er det fint om du tar med navnet på den som stiller som funksjonær.

Takk for hjelpen – og velkommen til flotte idrettsopplevelser som funksjonær.