|

Bli med på Terrengsykkelrittet – gratis!

Frøy-syklistene har alltid vært mange i Terrengsykkelrittet. Klubben håper mange deltar også i år.

IF Frøy inviterer alle sine medlemmer til å delta i Terrengsykkelrittet. Klubben spanderer startkontingenten. NB: Se lenger ned om hvordan du melder deg på.

Tidligere var det problematisk å la medlemmene sykle gratis, ettersom det var en samarbeidsprosjekt.  Nå eier vi rittet alene, og vil gjerne ha flest mulig med.

Det gjør vi både for å gi medlemmene sjansen til å delta i dette fantastiske rittet, men også fordi vi vil ha mange deltakere for å bygge det opp igjen etter koronaen. Rittet har klasser fra 6 år til pluss 60 – og har klasser for barn, ungdom, tur, junior, NM og Norgescup elite og Masters – og selvsagt også turklasser.

– Vi håper det vrimler av Frøy-drakter i Østmarka den siste lørdagen i mai – sammen med stientusiaster fra andre klubber, sier rittleder Jørn Michalsen

For å sykle gratis er det viktig at ikke melder deg på direkte. Bruk følgende fremgangsmåte:

  • Alle barn, ungdom, og eliteryttere melder se på via gruppenes ordinære påmeldere. Gi beskjed så fort som mulig at du vil delta.
  • Alle andre – det vil si Mastersryttere og alle som vil sykle tur – sender en epost til ritt@froy.no senest søndag 1. mai. Oppgi navn, fødselsår og klasse (skal du sykle Masters eller tur). Husk at du må ha helårslisens dersom du skal sykle Masters. Skal du sykle tur må du betale for engangslisensen dersom du ikke har helårslisens. Klubben anbefaler alle å tegne helårslisens, også om du sykler tur.

Les mer om Terrengsykkelrittet her.

NB: Har du alt meldt deg på , vil du få refundert startkontingenten. Send da en epost til ritt@froy.no og oppgi kontonr og hva du har betalt.

NB 2: Om du vil ha Terrengsykkelrittet-opplevelsen uten å sykle hele traseen, har IF Frøy et annet gratistilbud til deg: Meld deg på som løypevakt. Info dm dette kommer om kort tid.