Meld deg på innetreningene nå

Nå kan du melde deg på vinterens innetreninger. Treningsopplegget for de voksne er klart. Første trening er alt tirsdag 1. november

Toppbilde: Det er disse helt nye syklene som brukes under Frøys innetrening i vinter.
Foto © Haakon Selje

Innetreningene blir i år på Skullerud sportssenter tre ganger i uka. Treningene skjer på wattsykler – noe som bør gi morsommere økter og bedre treningseffekt.

Wattsyklene innebærer imidlertid at både instruktører og utøvere må lære seg systemet. Instruktørene har vært på kurs, og de første øktene vil bli brukt for en test, og for innkjøring. Det lønner seg derfor å være med fra starten.

Meld deg på nå

Du kan melde deg på via lenke til høyre, eller via knapp til høyre på forsiden på froy.no

Mandag 7. november blir det en egen temakveld om vintertreningen. Her vil det også bli en orientering om hvordan innetreningene på Skullerud vil fungere. Informasjon om temakvelden kommer om kort tid.

Bruk appen mywellness

Alle som skal delta på treningene, bør laste ned en app til sin telefon. Den heter mywellness, og finnes både for iPhone og Android. Du skal også ha med din smarttelefon på treningene. Mer informasjon om appen og hvordan den brukes finner du via lenke til høyre.

Innetreningene for seniorer koster 1000 kroner for hele sesongen. Du melder deg på via lenke til høyre. Sammen med bekreftelsen på at du er påmeldt finner du en kode. Denne skal du bruke for å logge deg inn til programmene.

Også ungdommene i Frøy vil ha treninger på Skullerud i vinter. Informasjon om opplegget legges ut så fort det er klart.